Şimdi Ara

Thanos vs Darkseid (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    hocam yukarda siteyi attım resimleri filanda var odinde bayılıyordu ama sonra galactucus iyileşiyordu
  • trollaga T kullanıcısına yanıt
    1.si içlerinde bir ton canon olmayan hikaye belirlemiş üyeler.
    2.si Çoğu statement (iddia) feat (marifet) değil
    3.sü Adam 9 Diyardan evren gibi bahsetmiş 9 diyar evrenin minicik bir parçası sadece. Adam Odin'in 9 diyarı sarsmasına ve Surtur'un alevini emmesine bile evrensel demiş.
    4.sü Adamın çoğu iddiasını daha bilgili kişiler patlatmış zaten.
    5.si Tarışma 9 sayfadan fazla sormuş bu da o konuda yazılanların genel kitle tarafından sanıldığı kadar kabul edilmediğini gösterir.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    anladım hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyarderdahi

    Markete gidip geleyim :D bi bakıcam ona.
    Hocam attığın linke baktım
    her sabah kefaret bakışı yapıp zevk alır ne ya :D Grnin kafayı koparıp koparıp bakıyo sD:FA
    onu atllamışım heralde
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Thor ya da Hyperionun alamaması için bir sebep yok mu ? Ciddi mi :d



    MMH (Martian), Captain Atom, Superman, Shazam (Thor belki alabilir ama zor), Doctor Fate, Orion, WW.



    Ne Thor ne de Hyperion bunları 1v1 de alamaz. Wonder womanı Thor alabilir ama Hyperion alamaz.



    Neyse konuyu da hortlatmış olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan konuşanlar olmuş herif Thanos vs Darkseid demiş adam evrenlere girmiş. Thanos bir kere Tanrı değil.Sadece bir Titan.Infinity Gauntlet kullanarak nerdeyse Tanrı gücüne sahip oluyor.Darkseid da böyle bir şey söz konusu değil.Darkseid'ın Infinity Gauntlet gibi bir şeye ihtiyacı yok.Çünkü Darkseid zaten bir Tanrı.Onu geçtim Darkseid'ın ellerini bile kullanması gerek yok.Meşhur dövüş stili genellikle elleri arkadadır.Çünkü Omega Beam'e sahiptir. Thanos'u Darkseid ile karşılaştırmayı geçtim. Thanos asıl Wonder Woman'ı teke tekte alabilir mi o bile şüphelidir.
  • olkan209 O kullanıcısına yanıt
    Darkseid'in standart bir avatarı ile vs'sinden bahsedilmiş konuda. Yoksa tabii ki full power Darkseid çok daha üstün.

    Ayrıca Thanos, Wonder Woman'dan üstün olan Silver Surfer'i güle oynaya pataklayan, yeri geldiğinde Galactus ile kafa kafaya kapışan bir karakter. Abartmayın.
  • olkan209 O kullanıcısına yanıt
    Thanos >> SS > Superman >> WW gibi bi durum söz konusu.

    WW elbette kolayca alt edilmez ama Thanos fiziksel güç olarak WW ile çok rahat çarpışabilecek biri. Kozmik güçlerini saymıyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thanos Şu anki haliyle çok rahat alır Darkseidi çünükü One above all'un gücünün bir kısmından sahipmiş öyle gördüm geçende bir yerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hadeyan

    Darkseid DC'de Zeus'u yendi ve DC Zeus > Marvel Odin çünkü Marvel ODin Galaksi + biriyken DC Zeus evrensel.

    Darkseid'ın kendisinin de evrensel featleri var biz Thanos'dan daha galaksilik bir feat dahi görmedik. Bİr tarafın sürekli en zayıf yanlarına diğer tarafından en güçlü yanlarına bakıyorsunuz ve kulaktan dolma bilgilerle (şu şunu dedi vs ) diyorsunuz. Ben o comicvine dediğiniz siteye 2012 den beri üyeyim. 2300 den fazla mesajım 5100 den fazla wiki puanum 200 den fazla listem var orada.

    Ve 2015 yılında (2014 de olabilir) yapılan "cvine da en çok abartılan karakterler anketinde" ilk 3 Odin, Sentry, Itachi idi (4. de Wally West idi) . Odin'in kendi yazarı Odin en güçlü tanrı ama galaktik seviyeden öte hiç bir şey yapmadı demiştir.


    Darkseid'ın rakibi olan Highfather ya da babası olan Yuga Khan Odin'in çok ötesinde güçler göstermiş kimselerdir. Ha bana sorsanız bende son 10-20 yıldaki Base Darkseid'ı Odin'in gerisine koyarm ama Thanos'dan daha güçlü olduğu kesin.


    Biri istikrarlı bir şekilde evrensel bir tehdit olarak gösterilirken diğeri de istikrarlı bir şekilde galaksi seviyesi adamlara güç yetiremediğini gösteriyor.

    HoTU Thanos > Soulfire Darkseid demeniz zaten taraflı olduğunuzu gösteriyor. Source ve HoTU kendi evrenleri için hemen hemen aynı şeyi temsil ediyorlar. Thanos HoTU'yu kullanıyor. Soulfire Darkseid ise Source'u yendi . Nitekim en fazla eşittir diyebiliriz .


    IG sadece 616 evreninde çalışabilen ve sadece 616 evreninin içerisinden diğer evrenlere tehdit olabilen bir şey iken Anti-Life Equation tüm DC çoklu evrenlerindeki zeka/zihin sahibi varlıkların düşüncelerini ve zihinlerini resetleyebilir. IG yıkıcı güce sahip ama A-LE mental olarak çok daha üstün. Thanos'a IG'yi bırakması için komut bile verebilir A-LE ile.


    Zaten A-LE olmadan True Form Darkseid Çoklu evrensel gösterildi. Orion'ın dayak attığı da True form değildi, Orion öyle sanıyordu True form sayının sonunda gözüktü "haaa buymuş" diye.


    O comicvine diyip durduğunuz sitede bir "True Form Darkseid Vs Orion" diye konu açın bakalım kaç kişi Orion diyebilecek :D Konu kilitlenir benden söylemesi.


    @pes2012forever.

    Ona bakarsanız HoTU Thanos canon değil zaten (Soulfire Darkseid'da değil) nitekim karakterlerin sadece en düşük hallerine bakarsak ikisi içinde utanç verici tonla an dolu. Önemli olan karakterlerin ortalamalarını almak.

    Darkseid eski tanrıların hükümdarlığına son vermiş bir yeni tanrı ve altında başka tanrılar var. DC Süper kahraman kadrosu güçleri >> Marvel süper kahramanları olduğundan da zaten Darkseid'ın daha güçlü bir "team buster" olduğu ortaya çıkıyor.


    Darkseid'ın Thanos'dan daha istikrarsız yazıldığını düşünüyorum bu konuda Thanos abinin bir artısı var ancak ikisinin itibarına, tasvirine ve de yaptıkları şeylere bakınca..

    Darkseid daha skyfather (hatta bazı durumlarda ötesi) bir karakter iken Thanos sürekli kendisine ait bir tier olan Herald-Skyfather arası köprü görevi görmüştür. Yani SS'i döver ama Odin'den dayak yer.

    Nitekim Darkseid > Thanos

    (ayrıca Thanos Spider-Man'den tekmeyi Infinity Gauntlet hikayesinde yiyor o da mı canon değil ?
    Altına imzamı atarım. Ayrıca bir karakterin gücü düşmanlarından belli olur. Thor, Cpt. Marvel, Hulk, Iron Man, Cpt. America ve Black Widow. Eli yüzü tutulur bir Thor bir de Cpt. Marvel var. Hulk, Iron Man nedir la bunlar? Bu kadronun karşısına dikin bakalım Superman, Flash, Green Lantern ve Wonder Women’ı bakın ne oluyor. Ağlatırlar Avengers’ı. Ayrıca yukarıda saydığım JL ekibinin tamamı titan seviyesindedir. Avengers’ta ise titan seviyesine yakın olan Thor ve Cpt. Marvel var. Zaten şu kadrolara bakan bile Darkseid’ın alacağını söyler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.