Şimdi Ara

TFF'DEKİ FETÖ TEMİZLİĞİ BAŞLADI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerasyoncular gelmeden yazıyım. Restorasyon(!) şarttı. Devamı da gelir umarım.
  • Bu topik değerlenir birkaç güne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamı gelir umarım.
  • cok guzel bi temilzik basladi ulkede her alanda, avrupanin kuyruk acisindan ne kadar dogru isler yaptigimizi goruyoruz. Allah yardim etti su darbe olmadi, ulke her zamankinden daha guclu olucak bir kac yila. Bi daha da kimse darbe fln yapamaz.

Avusturyada Erdogan varken turkiyeye gitmeyin diye asmislar havalanina. Ulan serefsizler hayatimda oy vermedim akp ye ancak ulkenin ic meselesini ilgilendiren ve demokratik bir sekilde basa gelen kimseye sizin itiraz etme hakkiniz var mi ? Turk insanini baglayan bi olaydir tepkisini koyan sandikta koysun.
  • Fenerasyon diyenlerin üzerine biraz Adalet fırlatin.Duayla şampiyon olan takımın taraftarları sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu abant platformunda fetö'den gelen 100 tesbih kimlere dağıtıldı?

Fatih Terim alt kademe milli takım antrenörlüklerine kimleri getirdi?

Cemaat abilerinden Uğur Tütüneker, Akhisar td'si bakalım bunların durumları ne olacak?=
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu emekli Tüm Amiral Semih Çetin açıklamıştı fetöcülerin yaptığını bu kumpasın. Şimdi bunlar bu adama da bir kılıf bulurlar.
  • Ts'liler 3 temmuz sürecinde kendilerine avukat diye tuttuklara adamlara kaç para yedirdiler ve o adamlar kimler?

• Malum takıma da sıçrar yakında. 90 yılından sonra aldıkları şampiyonlukları nasıl aldılar görelim bakalım.
  • Linkin01 kullanıcısına yanıt
    Bu sene de şampiyon olamayın bakalım ne bahaneler üreteceksiniz Fenerin, her sene ikinci olması için dua etmediği ne malum?
  • Gs ile FETÖ nün paralel bir şekilde 80 lerden itibaren yükselişe geçmesi incelenmeli. -de kim inceleyecek işte

Öyle karanlık öyle çıkarcı öyle pisiliğe batmış bir ülkeyiz ki Fenerbahçe yi FB lilere kırdırdılar düşünün artık. Gelinen noktada FB nin tek yapması gereken şey futbol şubesini kapatmak olacaktır. Madem en sevilmeyen en kirlik en şikeci (hatta tek şikeci) biziz bırakalım kendi aralarında oynasınlar. Tertemiz Gs ve yancısı gurursuz Bjk. Trabzonu boşverin Gs nin sekülerleri insan yerine bile koymazlar Ts yi. Kendi aralarında oynasınlar.

Bir Fenerbahçeli olarak tek temennim budur.
  • Adil bir ligde şansınız azalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyduruk şike sürecinin uyduruk şampiyonu bi 10 yıl şampiyon olamaz gibi duruyor. Küme bile düşebilirler bu karardan sonra.
  • StillB0rN S kullanıcısına yanıt
    Ne yazdığını kendin de bilmiyor olmalısın ki bu kadar saçma bir cevap daha görmedim ben. Bize göre biz şampiyon olacağızdır size göre siz bjk ye göre onlar vs.vs.vs. Ama bir gerçek var 1 tane takım şampiyon olur. 1. sırayı alan şampiyon olur. Olmayan diğer avantajlardan faydalanır. Fenerbahçe'min her sene ikinci olması için dua etmesi saçmalığı da birtek sen ve senin gibi gs taraftarlarından çıkardı o yüzden şaşırmıyorum.
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Adil bir ligde bir tek gs yer almaz
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    Uyduruk cevabın saçma içeriği senin yorumunda arkadaş. Seçilmişler arasındasın gurur duy.

3 Temmuzda zaten ellerinden geleni yaptılar. O zaman birşey olmadıysa dar ağacına kadar birşey olmaz sen düşünme böyle şeyleri.

• Linkin01 kullanıcısına yanıt
    Senin mantık dışı cevabına, ancak bu kadar seviyeyi düşürebildim.

Utanmadan cinconasyon diyorsun.Fenerin hakkı ne zaman yendi bu federasyon tarafından?Ne küme düştünüz ne ceza yediniz.Azizin cezaları hep indirime gitti.Neden? Hükümet ve tff sayesinde bugünlerdesiniz.Hala bize laf sokuyorsun.Tff, galatasaray ve fetö yanlısı olsaydı, küme düşmeniz kaçınılmazdı.

Ayrıca Aziz ve çetesi temizlenmedikten sonra, tff çokta önemli değil.Aziz yine adamlarını sokar oraya.
  • Arkadas burda Fenere suna buna laf atmayin yahu. her takimda oyuncusundan yoneticisine zamaninda feto den olan kisiler vardir boyle bi yayilmislikta olmamasi mumkun degil ama hic bi klubu yonetmemislerdir cunku yonetimler bellidir.

Ayrica her klubun irili ufakli sike yaptigini dusunuyorum birbirimize laf sokmayalim burasi turkiye. Son yillarda onu kesildi boyle devam eder umarim.

Ayrica burdaki taraftarlara niye saldiriyosunuz diyelim ki benim takimim sike fln yapti benim ne sucum var ? burdaki taraftarlar vatanini milletini seven takimlarini duzgunce destekleyen insanlardir hemen birbirinize nefretle saldirmayin.

ulke elden gidiyodu besiktas fener vs hicbiri kalmayaiblirdi akilli olun oglum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.