Şimdi Ara

TF2 Ref Nedir ARkadaşlar??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TF2'de itemlar ref denen bir şeyle satılıyormuş, ben bunu bilmiyordum ve galiba baya bi kazıklandım.
    Bana şu ref olayı anlatırsanız gerçekten çok güzel olur.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastFeeder

Arkadaşlar TF2'de itemlar ref denen bir şeyle satılıyormuş, ben bunu bilmiyordum ve galiba baya bi kazıklandım.
    Bana şu ref olayı anlatırsanız gerçekten çok güzel olur.

İyi forumlar.

2 aynı classa ait silahtan, scrap metal

3 scrap=1 reclaimed metal

3 reclaimed Metal = 1 REFined metal

crafting bölümünden yapılıyor.

örnek: 0.33 ref diyorsa 1 item için, 1 ref 3 rec ten yapıldığı için, 1 rec kastediliyor
    0.44 ref= 1 rec+1 scrap yada 4 scrap

http://backpack.tf/pricelist

search kısmana itemı yazarsa yaklaşık değeri yazar.

• Şimdi ref olayına girmeden önce değerlerinden bahsedelim.

0.11 ref.Yani 1 scrap (bu değerleri çok göreceksiniz) 1 adet hurda metaldir. TF2'de REF dediğimiz metaller,oyunun parası olarak kabul görmüştür.
    0.22 ref 2 scrap yani 2 adet hurda metal.
    0.33 ref 3 adet hurda metal ve ya 1 adet reclaimed metal.(3 Scrab i birleştirdiğinizde 1 adet Rec kazanırsınız.)
    0.44 ref 1 scrap 1 rec.
    0.55 ref 2 scrap 1 rec.
    0.66 ref 3 scrap 1 rec veya 2 rec.
    0.77 ref 2 rec 1 scrap.
    0.88 ref 2 rec 2 scrap.
    0.99(böyle bir değer yoktur.)
    1REF 2 rec 3 scrab veya 3 rec.1 refined metal ile 9 adet işlenebilir sıradan silah alabilirsiniz. 1 ref elde etmek için öncelikle 9 adet İŞLENEBİLİR VE TAKAS EDİLEBİLİR silahlarınızı hurdaya dönüştürün.Ardından işleme bölümünde hurdayı rec e rec i değerlendirilmiş metale dönüştürün.Tebrikler 1 adet REF=Değerlendirilmiş metaliniz oldu.

Oyunumuzda herhangi bir sıradan işlenebilir ve takas edilebilir şapkanın takas değeri 1.33 ref değerindedir.Scra.tf sizlere böyle basit takas işlemlerinde yardımcı olacaktır.Ancak her şapka 1.33 değildir.Çoğu bunun 100 katı değerinde olabilir.REF dediğimiz olay sayesinde herhangi bir eşyayı alıp satabiliriz.Ayrıca eşyaların değerlerini öğrenmek için backpack.tf adresini kullanabilirsiniz.(site ingilizcedir)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.