Şimdi Ara

Tf2 no steam serverlara girme sorunu.(trying to connect)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu forumdan birkaç tane önerilen server buldum
    bunları deniyim dedim ama hangi serverı denediysem sürekli sağ alttaki kutucuk 2 çizgi dolup connect server diyor.bekletiyor beni biraz.sonrada connection failed 4 retries diyip işlemi bitiriyor.konsolu açında karşıma çıkan şey şu:

Connecting to 87.239.10.213:27015 ...
    Retrying 87.239.10.213:27015 ...
    Connection failed after 4 retries.

daha önce bu sorunla karşılaşmış biri bana yardım edebilirmi lütfen?Engellio olabilir diye firewallı bile kapattım olmadı steamla girmeyi denedim ama olmadı.yardımlarınızı bekliyorum.(bu arada hiç patch yüklemedim oyunu açtıpım gibi ggirdim)

• Server kapalı yada cevap vermiyor anlamına gelmekte...

http://css.setti.info/servers/tf2 sen burdaki serverlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 12 Eylül 2009; 0:15:46 >
  • ama tf2.oyunburda.com ekinin oynadığı ve kararlaştırdığı son serverda denedim hem ben sizin gibi türklerde oynamak isitiyom hemde bu serverlardada invalid steam key size diyor.nası sizin oynadığınız serverlarda oynıyabilirim onuda anlatabilirmisin sana zahmet?
  • o hata öyle bir server yoksa veya serverda sorun varsa gelir. ayrıca o serverda oynarken internet bağlantın giderse de o servera bir daha girmek için o hatayı alırsın modemi resetlemen gerekir.
    ama galiba senin sorun "EstrEmO"nun da dediği gibi serverın kapalı olması.
  • ama ben öle ordan burdan diil bu sitedekison paylaşılan severları deniyorum.naısl oluyorda onlar girebilirken ben giremiyorum?
  • bundan önceki bir konuda da belirttiğim gibi, sen KSO, ThePsyFamily, GamerX, IgroNET gibi serverları dene onlarda kesin girmesi lazım o serverlar kolay kolay kapanmaz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.