Şimdi Ara

Teyp montajı yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım arabamın üstünde (2001 model) orijinal kasetçaları vardı:) Küçük bir araştırma sonucu internetten JVC KD-R436 teyp aldım.

Eski teybi söktüm, arkasındaki jakı çıkardım, yeni teybin jakı tabiki uymadı:)

Şimdi resmini çekip yüklesem hangi kablo nereye bağlanacak yardım edebilir misiniz? Çok zor olmasa gerek bağlantı işi..

İşten çok geç geliyorum, o yüzden elektrikçiler kapanmış oluyor. 2 gündür teyp arabada duruyor öyle. Elim yatkındır, tarif edilirse kendim yapmak istiyorum. Eğer hiç uğraşma, ne yapıp edip bir elektrikçi bul diyorsanız çaresine bakacağız artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Yeni aldığım arabamın üstünde (2001 model) orijinal kasetçaları vardı:) Küçük bir araştırma sonucu internetten JVC KD-R436 teyp aldım.

Eski teybi söktüm, arkasındaki jakı çıkardım, yeni teybin jakı tabiki uymadı:)

Şimdi resmini çekip yüklesem hangi kablo nereye bağlanacak yardım edebilir misiniz? Çok zor olmasa gerek bağlantı işi..

İşten çok geç geliyorum, o yüzden elektrikçiler kapanmış oluyor. 2 gündür teyp arabada duruyor öyle. Elim yatkındır, tarif edilirse kendim yapmak istiyorum. Eğer hiç uğraşma, ne yapıp edip bir elektrikçi bul diyorsanız çaresine bakacağız artık..

Öncelikle teybinize uygun olan soketi satın alın. Daha sonra aynı renk kabloları yine aynı renklere bağlayın.

• Kırmızı ve Sarı kablo +12 Volt ucudur.
    Siyah kablo şasedir.
    Turuncu, ince sarı ve yeşil kablo varsa bunların bir ucu genelde soketli değil çıplaktır özel fonksiyon kablosudur. MArkaya göre mute kablosu, otomatik anten veya amfi tetikleme kablosu olabilir.
    Bunun dışında mor/mor siyah çizgili, beyaz/beyaz-siyah çizgili vs kablolar hoparlör kablosudur.
    Kırmızı kabloyu direk sigorta tablosundan, sarı kabloyu ise kontaktan beslemeniz gerekir. Sarı kablo enerji, kırmızı kablo hafıza kablosudur. İkisinide kontaktan geçirirseniz hafıza silinir, ikisinide aküden geçirirseniz kontağı kapasanızda teyp açık kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.