Şimdi Ara

teyp için bluetoth usb adaptör ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • araçta kullandıgım jvs usb teyp için bluetoth adaptör arayışındayım, orj adaptörü sadece yurtdışı bazı sitelerde mevcut ve fiyatı yüksek (yanında mikrofon aparatı ile ) . bunun yerine piyasada 5/10 tl ye satılan usb bluetoth adaptörlerden temin edip yanına mikrofon ilave etsem (teybin arkasında mikrofon soketi hazır) sorunsuz eşleştirme olurmu diye danışmak istiyorum .



    http://www.crutchfield.com/S-o2h6VZXiLiU/p_105KSABTA5/JVC-KS-BTA50.html

     teyp için bluetoth usb adaptör ?







  • Bu tarz marka ve modellere özel adaptörler sadece belli cihazlarda çalışıyor olabilir
    Yani üretici bu ürünün elektronik aksamını ona göre üretiyor olabilir, piyasadaki Bt usb lerden daha farklı olabilir yapısı, kısacası alternatifi olmayabilir
    İmkanınız varsa deneyin derim yine de
    Ayrıca dikkat ederseniz verdiğiniz linkte bile uyumlu olarak 2 model belirtilmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 28 Aralık 2012; 1:28:54 >
  • yorum için tşkler, evt linkte özellikle 2 modelin üzerinde durmuş ancak bt cihazların çalışma mantıgı standart kabul edersek uyuşma ihtimali oldugunu düşünüyorum.

    ayrıca firmaların aksesuar satabilmek için bazen bu cihaz şuna uyumludur, orj aksesuar şöyledir, böyledir, vs diye taktiksel ürün açıklamalarınıda göz ardı etmemek lazım . aparata 5 tl desek, st üstü varsayacagımız linkteki microfon içinde 10 tl desek 15 tl lik veya 10 usd lik ürünü 50 usd den pazarlıyorlar cihazın üzerine lisanslı jvs logoyu da koyup bunu pekiştiriyorlar malum.

    sanırım en basiti bi usb dongle takıp test etmekte fayda var.usb tüm teyplere standart bt adaptör takıp tlf ile eşleşme yaptırılabilirmi acaba(mikrofon kısmı olmasa bile sdc eşleşme maksatlı) yoksa bt destekli teyplerin içinde uyumlu bir devre mi var acaba eşleşme için?
  • Bende bt li ekranlı teyp var mikrofon arıyorum arkasında mikrofon girişi var nası bi mikrofon takmalıyım acaba ? 10 liraya satılan yaka mikrofonları olmazmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.