< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Texaco yağ 650'den 344'e düşmüş(Dizel DPF 5/30 Porsche C30 uyumlu) (4. sayfa)

-
-
Şu anda 540 TL oldu fiyatı sen başka yağ ile karıştırdın sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 lira için motoru riske atan yurdum insanı ..( bir tanesi de benim ..zamanında mis gibi Mazda lantisi mahvetmistim genctik cahildik)
Hayir karisma yok.İki 5/30 vardi texaconun.Tdssine baktim.Firsat olmadigina extra kani geldim api sn icin.Hyundainin api sp sini 240tl*2 adet aldim.
Yağ nasıl peki değişimde çıkan yağdan belli olur. Çıkan yağ kötü renk olması normal ama camurlasma yapmaması lazim
Lantis yagsizda çalışır aslında iyi arabadir. Kesin lubco yagmi aldınız?
Merhaba tekrar.Api sp standardi sn den ozellikle camurlasma ve wear(aşınma) konusuda fark edilir derecede onde.Arastirin bir standartlari sn,sp arasindaki farka bakin.
Birde n11 de bp visco7000 vardi kupon ile 240tl ye geliyordu.Ondanda 2 adet aldik.
Esenlikler dilerim.
Hocam kağıt üzerinde olabilir ancak memleket in halı belli o nedenle uygulamadaki gerçek sonuçlar önemli yoksa kağıt üzerinde bakarsak 200 tlyede yağ var hatta bidonu getir bedava api sn yağ verecekler var arabayı bozmak için sanayide :)
Merhaba.Oncelikle daha temiz olmasi gereken sp sinifi yag icin cok daha kabiliyetli baz yag yani cok daha temiz,hc zincirleri daha saglam ve düzenli,daha us sinif ıv min olmasi gerekir.O sayede daha temiz olacak sekilde katki paketi eklenir.Zn,p vb.diger kati ve kirli yaglayicilar daha az kullanilacagindan daha rafine baz yaglar mecbiriyettir.Daha temiz bir motor ve temizlik yapan standartlar yukseltilmistir,keza wear asinma konusunda cok daha iyi standarttadir.Avans vurma olmamasi icin lspi yag ona gore kimyasal formulasyona tabi tutulmustur.Hatta zamanlama zincirinin daha iyi korunmasi icin yaga daha ilk defa sn plus takin standardin ustune cok daha yuksek talepte bulunulmustur ureticilerden.
Bu arada size hyundainin resmi orijinal yagi ve bp nin visko 7000 inden soz ediyorum.Bir ara forumda vardi licoil petro canada lisansi vb.bin turlu hikaye anlatiliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 13 Kasım 2022; 10:59:52 >
Evet licoil eskiden öyleydi ama sonra dan sanırım kutulsra başka yağ kondu ve şikayetler başlamıştı bende tam ondan bahsedeceğim. Yani siz yağ aldınız yağ aldığınız yaği değiştirince araçtan çıkan yağ nasıldı onu sordum siz bana API sn vs copy paste yapmaya başladınız . Yani isteyen araştırır Google yazınca çıkıyor bunlar. Benim sorduğum çok başka size ilk sorduğum mesaja bakarsanız çok müteşekkir olurum :)
İyi hafta sonlari, esenlikler dilerim.
Ne alaka ?
İsin dogrusu ilk sorunuzda ne sordugunuz belli degil.Bosverin , güle güle kullanın ürünü.
Siz bu bahsettiğiniz yağı aldınız ya onu soruyorum yağ değişiminde aracın içinden çıkan eski yağ nasıldı? Sizin aldığınız o yağ kaliteli çıktı mı? Çamurlaşma vs oldu mu diye?
-
Yagda sorun yok.Dedigim gibi texacodan daha kabiliyetl8 daha ucuz.
adama aractan cıkan yag nasıldı dıyorum soruma cevap harıc herseyı yazıyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 13 Kasım 2022; 23:48:12 > -
Hocam arkadaş texaco yağ kullanmışsın o yağ nasıl diye soruyor sana
-
Merhaba.Anladim.
E tamam işte madem anladınız cevap verseniz de biz de yağ nasıl anlasak
Benim motor yağı bugün geldi.
Bi tane karton kutu içine öylece koyup göndermişler.
Allahtan bişey olmamış.
Aracın bakımı geldiğinde deneriz artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X