Şimdi Ara

Tetikçi I ve II ( Crank 1-2 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crank 2 de jason statham pompalıyı şişko adamın dötüne sokarken türkçe kapiş diyor.bence bu adamda türk sempatizanlığı var.snatch filmindede ismi türktü.
  • O kapiş kelimesi İtalyancadan geliyor anladınmı,çaktınmı manasında bir argo kelime Şimdi hatırlayamadığım bir kaç filmde de geciyor.
    Mafia oynayanlar bilir don Salieri de ara videolardan birinde kullanır bu kelimeyi
    Son olarak birincisi yine fena değildi de ikinci film berbattı bana göre
  • İlk film kült diyebileceğimiz kadar sıradışı ve güzeldi. Fakat 2.de cılkı çıkmıştı...
  • 1. bana daha güzel geldi ama 2 filmde harikülade .
  • İkiside berbat.
  • 2. film hakkında kuşkularım vardı , artık tamamiyle geçti ..

İndiriyorum
  • 2.film dvdrip düşmedi hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2.film dvdrip düşmedi hala.

Tetikçi I ve II ( Crank 1-2 )

Nasıl cicilerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 22 Temmuz 2009; 1:24:59 >

• r5 e hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

r5 e hayır.

Bence gayet hoş
  • İlk Filmi çok beğenmiştim.
    2.Film 1.Film kadar güzel değildi.
  • hele hele son sahnesi bitirdi beni
  • 2. Filmi bende izledim çok saçmaydı ne olduğunu çözemedim komedi mi aksiyon mu +18 mi acayip bir filmdi
  • bu adamın oynadığı doğru düzgün bir film varmı hepsi saçma aksiyon pompalayan amaçsız 12-20 yaş arası gençlerin özellikle beğendiği filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

bu adamın oynadığı doğru düzgün bir film varmı hepsi saçma aksiyon pompalayan amaçsız 12-20 yaş arası gençlerin özellikle beğendiği filmler.

afedersiniz , siz 50 yaş üstü müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

quote:

Orijinalden alıntı: ax

bu adamın oynadığı doğru düzgün bir film varmı hepsi saçma aksiyon pompalayan amaçsız 12-20 yaş arası gençlerin özellikle beğendiği filmler.

afedersiniz , siz 50 yaş üstü müsünüz?

sorduğun sorunun saçmalığını biraz düşünürsen farkedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 23 Temmuz 2009; 20:48:57 >
  • ilk film çok iyi filmdi, aksiyonun hakkı verilmişti ama 2. film biraz aceleye gelen düşük bütçeli bir film, jason statham bu dönemde çok fazla film çekti, aynanda 3 tane film çevirdiği bile oldu, zaten bu filmin amacı pek gişe rekorları kırmak değildi, eğlenceli bir film yapmaktı ve film de eğlenceli, şiddet ve cinsellik normal çünkü filmin zaten asıl konusu bu
  • İlk film harikaydı. 10/8

Dün akşam ikinciyi de izledim ama biraz saçmalamışlar. Olsun yine de çok eğlenceliydi 10/7
  • ikiside çok saçma hiç beğenmedim
  • Crank 2 tamamen anlamsız, sıkıcı ve çok basit bir yapımdı. Yarım bıraktığım nadir filmlerdendir. İlk film iyiydi, orda bitmeliydi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.