Şimdi Ara

Tetikçi 2014 FKSTUDIO _ Türk Yapımı Amatör Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=hnnDM2r2efg

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkey034 -- 3 Temmuz 2014; 22:21:56 >

• Hevesini kırmak istemem ama berbat, iğrenç, çok kötü, horrible, awful... Altı dakikasını zor izledim. Film çekme demiyorum yine çek ama hobi olarak çek. İnternete koyma.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Warner Bros. yazıyor ama o kaliteyi beklemişsin sanırım , bu benim lisedeyken ödevimdi. Bir lise öğrencisine göre değerlendirerek baştan sona seyretmelisin arkadaşım
  • amatör işi orası belli ama yinede emek vermişsiniz birde üniden bitane radyo tv sinema okuyan birisini bulsaydın tel kamerasıyla bile çok iyi bir film çeker ödül bile alırdınız.
  • oldukça amatör olmuş ama çok zorlama daha doğal olunabilirdi her cümlede ayrı gülme geldi çok yapay konuşmalarla kasmışsınız kendinizi bunun yerine türkçe ve doğal konuşmalar çok daha hoş olurdu yinede elinize sağlık
  • türkçe çekseydiniz ya bu arada özgün yapılsa daha iyi olurdu bu özentilik niye oyunculuklar da çok soğuk olmuş
  • izleyemedim bile başta çıkan Warner Bros yazısı da olmamış kendinize bir şey ayarlayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş yaş kaç allasen
  • aga k.bakma ama berbat ya bu nedir, k.bakma hiçbirinizden ne oyuncu nede başka bişey olur
    üstte arkadaşın dediği gibi hobi olarak çek ama nete kesinlikle koyma
    birde çok çalıntı var çok kötüydü ya
  • sen film yapma
     Tetikçi 2014 FKSTUDIO _ Türk Yapımı Amatör Film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.