Şimdi Ara

TESV: SKYRIM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli dh üyeleri, ben foruma yeni üye oldum. Bu yüzden bu topic'i yanlış yere açtıysam affola

Arkadaşlar ben Skyrim'i oynamayı denedim. Şu an 5 lvl Orsimer karakterim var; ancak oyunun mantığını tam olarak anlayamadım. Demek istediğim, 5 lvl olmama rağmen karşıma 20+ lvl moblar çıkıyor. Haliyle mümkün değil ölmekten başka bir şey yapamıyorum(özellikle mageler öldürüyor). Oyunda mümkün değil ilerleyemiyorum. Diyeceksiniz ki, ne işin var lvl'i yüksek moblarla uğraşıyorsun; arkadaşlar bana verilen questlerin rotası üzerinde çıkıyorlar

Hangi düşman gelse kaçmak zorunda kalıyorum. Diğer rpgler gibi bir quest sırası yok sanırım oyunda. Bu yüzden lvl'imden bir hayli yüksek questler alabiliyorum

Buna benzer olarak Dragon Age 1-2'yi full dlclerle beraber bitirdim hard zorlukta. Ama skyrimdeki gibi absürt bir zorluk yoktu o oyunlarda

Skyrimin nasıl oynanacağı, hangi zorlukta, hangi ırkla , hangi skillerle oynanacağı konusunda bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 14 Ağustos 2014; 23:29:41 >

• Bende başladım sanıyorumki 50-60 levelde felan biter oyun 10 levelde son görev çıktı keşke daha düzenli bi görev sırası olsaydı bütün zevkim kaçtı sonra bıraktım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Bende başladım sanıyorumki 50-60 levelde felan biter oyun 10 levelde son görev çıktı keşke daha düzenli bi görev sırası olsaydı bütün zevkim kaçtı sonra bıraktım oyunu

10 levelda main questleri nasıl bitirmeyi başardın?
  • Oyunda düşmanların levelleri gözüküyo mu ki? Ayrıca oynama tarzını ve perkleri falan söyler misin?
  • Sütü Seven Kamyoncu kullanıcısına yanıt
    10 level bile degildim ugrasmamak icin internetten tam cozum le oynadim bitti hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda mob levelleri gözükmüyor, doğrudur. Bu lvl değerleri skyrim.wikia.com sitesinde yazıyor. Orara verilen lvl değerleri ne kadar doğrudur o ayrı mesele tabi.

Two handed + heavy armor kullanıyorum. Şu an mobilden yazıyorum. Karakterim 31 dps + 115 armordu yanlış hatırlamıyorsam. Bir de +10 hp veren Arkalay Madalyonu var.

Zorluk da expert. Niye expert derseniz, skyrime yeni başlayanlar rehberlerinde expertte falan oynayın yazıyor.

Bu arada nasıl oynayacağım konusunda bilgi veren çıkmamış daha. Bir yardımcı olun ne olur arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

10 level bile degildim ugrasmamak icin internetten tam cozum le oynadim bitti hemen

Böyle efsane bir oyunun şak diye ana hikayesini bitirirsen tabi zevk alamazsın. Sırf müzikleri için bile oynanır zaten. Şuan 63 levelim daha greybeard ların fus ro dah ın bütün kelimelerini öğrettikleri yerdeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    OBLIVION - Açılmıyor yardım ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E o görevler geliyor diğer görevleri nasıl alıcam ben?
  • quote:

E o görevler geliyor diğer görevleri nasıl alıcam ben?

Hocam hiç olmadı bir şehirde adamın tekiyle konuş kesin bir görev çıkar. Bu tarz ufak görevler dışında oyunda ana hikayeden bağımsız büyük çapta zilyon tane görev var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Merhaba değerli dh üyeleri, ben foruma yeni üye oldum. Bu yüzden bu topic'i yanlış yere açtıysam affola

Arkadaşlar ben Skyrim'i oynamayı denedim. Şu an 5 lvl Orsimer karakterim var; ancak oyunun mantığını tam olarak anlayamadım. Demek istediğim, 5 lvl olmama rağmen karşıma 20+ lvl moblar çıkıyor. Haliyle mümkün değil ölmekten başka bir şey yapamıyorum(özellikle mageler öldürüyor). Oyunda mümkün değil ilerleyemiyorum. Diyeceksiniz ki, ne işin var lvl'i yüksek moblarla uğraşıyorsun; arkadaşlar bana verilen questlerin rotası üzerinde çıkıyorlar

Hangi düşman gelse kaçmak zorunda kalıyorum. Diğer rpgler gibi bir quest sırası yok sanırım oyunda. Bu yüzden lvl'imden bir hayli yüksek questler alabiliyorum

Buna benzer olarak Dragon Age 1-2'yi full dlclerle beraber bitirdim hard zorlukta. Ama skyrimdeki gibi absürt bir zorluk yoktu o oyunlarda

Skyrimin nasıl oynanacağı, hangi zorlukta, hangi ırkla , hangi skillerle oynanacağı konusunda bilgi verirseniz sevinirim

miscellaneous altında görevler var. Yan görevler yani.Her gittiğin kişi ile konuş sana ekstra görev çıkarır zaten. Buradan bunu getir şunu öldür gibi. Bu görevlerde levelin artar, arttıkça diğer görevlere yönelebilirsin. Ana görev dışında Companion görevleri, Dark Brotherhood görevleri, Thieves Guild gibi yerlerde de oralara özgü görevler var. Bunları da yapabilirsin. Ben oyunda 34 levelim ama ana görevin ortasında bile değilimdir. Orc seçtiysen heavy armor, two handed, smithing, block a yönelmeni tavsiye ederim. Two Handed yeteneğin 40 olunca 2 adet perkten gelen bonus ile 20 lvl+ mageleri daha rahat öldürebilirsin. Yanına yardımcı birini almakta faydalı olabilir.

• Bende ilk başladığımda khajiit ile başlamıştım hırsız/suikastçi oynamak için. İlk başlarda bende senin gibi yatıp duruyodum hiç biyer açık olmadığı için mecbur fast travel yapamıyoruz yürüyerek gitmek zorundayız hatta geceleri ağaç görüyordum dev falan zannediyordum bayağı bi paranoyak olmuştum arkadaşıma mesaj atıp duruyordum korka korka tırsarak oynuyordum.

Orcla başlaöışsın ve genelde two handed la heavy armor kullanıyorum demşsin diğer yorumlarda iyi haber warrior (savaşçı) için bence en doğru ırkı seçmişsin ki itemlerinde o yönde kullanmışsın bence o yoldan devam et. Bol bol save yap bazen load edip kaldığın yerden açınca orda başka bi yaratık olabiliyo yada hiç olmuyo. Ha yinede her seferinde aynı manyak çıkyo dersen de yolunu değiştir başka bi yoldan git Biraz uzatır ama olsun yapcak bişey yok.
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Nasıl oynanır: Tamamen doğaçlama, oyundaki herkezle konuşup her nesneyi inceleyip ne yapacağını kendin çözeceksin. Tıkandım dediğin noktada google hizmetinde.

Hangi zorluk: Options kısmındaki zorluk seviyesini tamamen keyfi olarak ayarlayacaksın, yani hangi seviye seni tatmin ederse o.

Hangi ırk: Farketmez, o da keyfi, eğer bir ırkın diğerlerine önemli bir üstünlüğü olsa, diğer ırkları neden oyuna koysunlar? ( ben daima nord seçerim ve önemli bir nedeni yok)

Hangi skill: Skiller sürekli gelişir,oyunun standart süresi içinde tüm skilleri tamamlamak mümkün olmadığından bazıları üzerine yatırım yapmak mantıklı.( one hand ve archery yi fullemek mesela)

Bunun dışında level için oyunun kilit noktası, smithing dir. Oyun başlarında sırf smithing çalışarak ,ileri bir levele sahip olabilirsin. Görevleri yapmak kolaylaşır.

level 5 te mamutla kavga etmeye gerek yok, ossursa öldürür seni. Deri topla,maden topla smithing çalış, level atla. Sonra savaşırsın o arkadaşlarla.

• selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.