Şimdi Ara

Testesteron artırma yolları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neler yapılır bu hormonu artırmak için?

• Kabak çekirdeği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Kabak çekirdeği.

hocam kolesterol öneriyorlar.zararlı felan diyenlere kulak asmayıp günde 300mg kalp damar hastalığı olanlar 200mg alsın diyorlar.kolesterolde yumurta sarısı,ciğer,balık yağı vs varmış.zaten günde en az 3 4 yumurta sarısıyla yiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Kabak çekirdeği.

hocam kolesterol öneriyorlar.zararlı felan diyenlere kulak asmayıp günde 300mg kalp damar hastalığı olanlar 200mg alsın diyorlar.kolesterolde yumurta sarısı,ciğer,balık yağı vs varmış.zaten günde en az 3 4 yumurta sarısıyla yiyorum.

Çok ayrıntılı bilmiyorum ama ben çekirdek yiyeceğim zaman testesterondan dolayı kabak çekirdeği yiyorum. Pek araştırmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testosteron neyden oluşur, yapı birimleri nelerdir? İnternetten buna bakıyorsun sonra her birini tek tek araştırıp nelerin içinde var buluyorsun onları yiyorsun. 1 aya acayip kaslı, sakallı, alfa erkek oluyorsun
  • Beslenme olayına gelirsek protein ve kaliteli yağ almalıyız ve enerji veren şeyler tüketilmeli bal pekmez ve kuruyemişler arttırabilir bazı besinler var sıralamışlar şunu bunu için diye Saraçoğlunun kürü vardır akşamları 1 bardak taze havuç suyu testo hormonunu yükseltip arttır demişti.

Onun dışında ağırlık ve spor yapmamız lazım özelliklede bacak antrenmanları testo hormonunu tetikliyor bunu Fitness yapan herkesten duyarsın yani ağırlık antrenmanları testo hormonunu yükseltir takviye olarak Tribulus içeren supplementler mevcut bunlarla yükselmemesi imkansız sıkıntı varsa testo düzeyi testi yaptırın.

Yalnız şunu söyleyim bu hormonun düşmanı stres ve yorgunluk eğer bunları yaşamazsan kilo olarak eksiğin yok ve kas kütlen varsa teston yüksektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli spor sağlıklı beslenme, havuç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arttirda kel ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu testesteron hormonu yüzünden mi bu kas geliştirenler kendini beğenmiş ve aşırı gururlu oluyorlar?

Herkes için söylemiyorum ama böyle olanlar var gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 16 Ocak 2018; 21:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilyonerAdam

Beyler bu testesteron hormonu yüzünden mi bu kas geliştirenler kendini beğenmiş ve aşırı gururlu oluyorlar?

testesteron candır adamın dibidir tüfeğin barutudur
  • Doğrudur reis ama benim son zamanlarda yapmış olduğum hatalar yüzünden testesteron seviyem baya düşmüş durumda hemen yukarı çıkartıp deliler gibi testesteron kasmam lazım.
  • quote:

Beyler bu testesteron hormonu yüzünden mi bu kas geliştirenler kendini beğenmiş ve aşırı gururlu oluyorlar?

Bir kere herkesten daha zindesin. Daha güçlüsün. Dış görüntün diğer erkeklerden daha yapılı. Daha atletsin. Daha sağlıklısın. Daha dikkat çekicisin. Cinsel açıdan bile performansın diğer erkeklerden daha üst seviyede. Şimdi sen olsan özgüven patlaması yaşamaz mısın? Ama şu konuda sana katılıyorum; saçma sapan orantısız, kolları kocaman omuz başları küçücük, bacaklar çöp gibi vs. kekolara zaten kimse bakmaz. O yüzden bu işi doğru düzgün yapıp, özgüven patlaması yaşayıp, bunu da dışarıya vurmayacaksın. Olay bundan ibaret. Zaten spor salonunda antrenmanlara alışırsan bağımlısı olursun. Bir süreden sonra olmazsa devamı zaten gelmez. Karar sizin

• quote:

Doğrudur reis ama benim son zamanlarda yapmış olduğum hatalar yüzünden testesteron seviyem baya düşmüş durumda hemen yukarı çıkartıp deliler gibi testesteron kasmam lazım.

ağırlığın altına yat,yumurta balık ciğer felan tüket günde 200 300mg kolesterol almalısın.çok sık antrenman yapmalıyız.
  • Hocam 15 16 yaşında bir bireyim yani bende kas yapmak istiyorum ama boyumu kısaltır düşüncesi yüzünden yapmıyorum.
  • quote:

Hocam 15 16 yaşında bir bireyim yani bende kas yapmak istiyorum ama boyumu kısaltır düşüncesi yüzünden yapmıyorum.

yoktur öyle birşey pişman olacaksın yapmadığın için bu mesajımı 5 6 sene sonra editlersin.
  • kısaltır dediğim durdurur mu yani onun için. Sonuçta boyum şuan 170 lerde.
  • quote:

Hocam 15 16 yaşında bir bireyim yani bende kas yapmak istiyorum ama boyumu kısaltır düşüncesi yüzünden yapmıyorum.

Şimdi ergenlik seviyene bağlı. Senin yaşında olup saçı kadar sakalı olanlar da var. Daha bıyıkları yeni yeni çıkan da. Gelişim daha bitmediyse eklemlere ve omurgana yuk binme durumunda sorun olabilir. Tavsiyem 18 yaşını beklemen. Zaten senin yaşıtın olup hayvan gibi dolanan yoktur. O yüzden hiçbir şeyden geri kalmış değilsin. Daha çok branşlara yönel istersen futbol, basketbol gibi. Ama daha önce branşların temelini almayıp ilk kez başlayacaksan onun için de biraz geç. Vücut ağırlığınla bir şeyler yapmaya başlayabilirsin. 18'e doğru da spor salonuna yazılırsın. Sana önerebileceğim şimdilik bunlar.
  • quote:

kısaltır dediğim durdurur mu yani onun için. Sonuçta boyum şuan 170 lerde.

kısaltmaz
  • quote:

kısaltır dediğim durdurur mu yani onun için. Sonuçta boyum şuan 170 lerde.

ve durdurmaz testesteron artacağı için dahada hızlı uzarsın
  • Hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum ki. Zamanında çok oynadım ama hiç geliştiremedim kendimi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.