Şimdi Ara

Testere sizinle oyun oynasa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözünüzü açtınız ve burdasınız ne yaparsınız? Anahtarı gözünüzden çıkarırmısınız, yoksa ölmeye razı mı kalırsınız? Seçim sizin oyun başlasınn..

• kafamı duvarın köşesine koyar kaskın kapanmasını önlerdim daha sonrasını bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 16 Mart 2013; 21:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onfroi

kafamı duvarın köşesine koyar kaskın kapanmasını önlerdim daha sonrasını bilmiyorum...

uu mantıklı gerçekten
  • Şahdamar söylerim bütün mekanizma kendi kendini yok eder. Hatta testere yalvarır bana.
  • Testere'ye sövmeye başlardım.

• Yiyosa çıkışa gel derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdarı Geçen Atlı

Şahdamar söylerim bütün mekanizma kendi kendini yok eder. Hatta testere yalvarır bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav o gözü çıkarıp içine anahtar koyup tekrar gözü koyuyor kumanda pilimi lan bu kaç tane damar var orda o göz görmez ayrıca film bu oldu diyelim anahtarı çıkarır sonra gider testerenin gözüne kerpeten sokardım.
  • Seçenek 1
    Gözü çıkartıp taktıysa kesin o göz hissetmiyordur bir şey. Yani bir şey hissetmem. Gözü çıkarır ve anahtarı alırım. Gerisi belli. Gider adama neşteri saplar ve moonwalk yaparak kaçarım.

Seçenek 2
    O ipi koparmadıysam zamanım var demektir. Bir şekilde neştere ulaşmaya çalışırım. Diyelim ki aldım. Neşter ile nazikçe kemerleri keserim ve maskeden kurtulurum. Sonra ilk seçeneğin sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 16 Mart 2013; 21:55:14 >
  • "lan jigsaw dedem yaşta adamsın böyle oyunlara mı kalkışıyorsun erkeksen gel güreşelim "derim oda gurur yapar mekanizmayı kafamdan çıkartır caktirmadan "ya jigsaw bu alet sana çok yakışır ha kızlar hasta olur "derim oda inanir kafaya mekanizmayı geçiripsuratına balgam kaçarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yaparımcı kahramanlar toplanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: To Live is To Die

Testere'ye sövmeye başlardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Yav o gözü çıkarıp içine anahtar koyup tekrar gözü koyuyor kumanda pilimi lan bu kaç tane damar var orda o göz görmez ayrıca film bu oldu diyelim anahtarı çıkarır sonra gider testerenin gözüne kerpeten sokardım.

Görmüyo zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.