Bildirim
TEST OKUL TATBİKAT SINAVI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pdf var mı acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
PDF yok ama hazırlayan arkadaş olabilirquote:
Orijinalden alıntı: mannis
pdf var mı acaba -
Bende gocmusum zordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla yalan yok mat2 full bekliyordum,almışım ucunu 3y geldi fen-2 de 2y bekliyordum geldi 5y
ulan doğru diye kesin baktıklarım yanlış geldi.Sınav böyle olursa bir soruyu 2 defa okuyacağım
Tyt türkçesi yamultmuş 4y mat-1 3y.Allahtan fen full,din sorularını hazırlayanın kalemini si,,yim -
Tr 39 1
Sos 17 3
Mat 38 2
Fen 18 2
Mat2 39 1
Fen2 33 7
Edb-Sos 29 11
Fen2 de 3 tane bilmedigim konulardan yapamadim ama kalan 4Y beklemiyordum biraz fazla geldi fen.
baya güzel bir sinavdi katılım 100k ya yakın olmuştur inşallah :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 18 Nisan 2018; 19:1:51 >
Benim ortalama netimden 3 net dusuk geldi, sizin ne kadar fark var
ayt iyiydi mat2 39-1 fen2 39-1 tytde patladım fenden falan 4 yanlışım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D3722BF8 -- 18 Nisan 2018; 18:48:51 > -
Aynen ya fen sorularında doğru dediklerim benimde yanlış çıktı
Fen2 de güzel sorular vardı hocam 39 1 baya iyi tebrik ederim:)benimde tyt her zamanki gibi ayte 3-4 net eksik geldi
Gerçek tyt ayt böyle olsa yigilma falan olmaz
Pdf si bulabilir miyizben giremedim -
Bir babayiğit pdf hazırlasa ne dua ederim ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasip artık,daha sıkı çalışmak gerekiyormuş.Ayrıca mat 3y değilmiş.Bakıyorum,bakıyorum eminim çünkü doğru yaptığıma neyse ki doğruymuş.İnşallah matematik daha zor olur.Ve ben inşallah yaparım.
Cevabına yanlış baktığım sorular : 18a,21e,23a yaptım (A Kitapçığı) -
Feniniz güzel,tebrik ederim
Fizik anahtar kapatılırsa(düzgün azalan manyetik alan) olan soruyu anlatabilir misiniz ? -
Manyetik alan duzgun azaliyosa birim zamandaki aki degisimi yani ind emk sbt olur,bu yuzden k ve l arasi bi uretec varmis gibi kabul ettim sonra anahtari kapattim l kisa devre yapti l nin gerilimi de kya kaldi dedim
hocam baya iyi bencequote:
Orijinalden alıntı: dr.hafız
Valla yalan yok mat2 full bekliyordum,almışım ucunu 3y geldi fen-2 de 2y bekliyordum geldi 5y
ulan doğru diye kesin baktıklarım yanlış geldi.Sınav böyle olursa bir soruyu 2 defa okuyacağım
Tyt türkçesi yamultmuş 4y mat-1 3y.Allahtan fen full,din sorularını hazırlayanın kalemini si,,yimmezun musun
-
Tatbikat sınavı ne iq.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sınava girmedim de evde çözülen denemelere göre bir karşılaştırma yapabilir misimiz ?
Tyt yi 345 le
Ayt matı acille
Feni Çözümle
Tytsi 345 5.deneme gibiydi,ayt fen cozumle hemen hemen ayni belki bi tik kolay,ayt mat acili bilmiyorum ama cozumun aytsiyle ayni seviye
Gayet normal bir sınavmış yani hocam millet öyle bir yazdı ki sınav çıkışı çok zor bir şey bekliyordum bende eyw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- biyokimya tus puanları
- robert koleji fiyat 2025
- 2024 yks zor muydu
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X