Şimdi Ara

TEST DRIVE UNLIMITED PATCH SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler online oynamak icin son surumunu bilgisayarınıza yuklemenız gerekıyor ben bu oyunu normal bi sekilde oynuyorum sorunsuz fakat son surum yuklu olmadıgı ıcın online oynıyamıyorum 1.66 patch ı tdu nun sitesinden indirdim kurulum baslarken there is no test drive unlimited on your system diye bir hata veriyor(TDU BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ DEGİLDİR) ve kurulum otomatik olarak kapanıyor..oyunu internetten indirdim crackli normal sekilde oynuyorum fakat online oynıyamıyorum baya ugrastım baska sitelerden pack indirdim fakat isin icinden bi turlu cıkamadım..
    orj keysizde online oynanabilen bir oyun ama halledemedim :(

yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemirr -- 6 Kasım 2008; 4:19:05 >

• NayirNolamazin dediği gibi ,online oynamak için orijinal oyun satın alman gerekli. Diğer hata için ise TDU Tool Kit diye bir programı yükleyip sorununu çözebilirsin. Registry ayarlarını düzeltmen gerekiyor yani ,dediğim programı kurup menusunden bu ayarı görebilirsin.

TEST DRIVE UNLIMITED PATCH SORUNU
    ¤ SEAGATE ST3250410AS 3.AAC FW 250GB - SAMSUNG HD2504C 250GB - SEAGATE ST3640323AS 640GB SATA300 Barracuda 7200.11 7200rpm; 32MB; NCQ
    ¤ PALIT 8600GT Sonic+ nVidia GeForce 8600GT-PCI-E16X-256MB/128bit DDR3-HDTV-out, 2xDVI
    ¤ ASUS DRW-2014L1T DVD-RAM LightScribe 20x8x16 DVD-RW-48x32x48 CD-RW
    ¤ ASUS TA-951 (FSP 400W) ATX-400PNF Sessiz ATX/Micro ATX-4xUSB, 1xFan, IEEE
  • dizinle bi alakasi olmaz oyunu ripli filanmi indirdin regeditte oyunu bulamazsa bu hatayi verir cunku register dosyasi bulup calistir eger ripliyse

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.