Şimdi Ara

TEST DRIVE UNLIMITED PATCH SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler online oynamak icin son surumunu bilgisayarınıza yuklemenız gerekıyor ben bu oyunu normal bi sekilde oynuyorum sorunsuz fakat son surum yuklu olmadıgı ıcın online oynıyamıyorum 1.66 patch ı tdu nun sitesinden indirdim kurulum baslarken there is no test drive unlimited on your system diye bir hata veriyor(TDU BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ DEGİLDİR) ve kurulum otomatik olarak kapanıyor..oyunu internetten indirdim crackli normal sekilde oynuyorum fakat online oynıyamıyorum baya ugrastım baska sitelerden pack indirdim fakat isin icinden bi turlu cıkamadım..
    orj keysizde online oynanabilen bir oyun ama halledemedim :(

yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemirr -- 6 Kasım 2008; 4:19:05 >

• 1.Online oyniyamassin kullanilmamis orginal key gerekiyor.
    2.Patchin hata verme nedeni ise ,orginal dizinde kurulu olmadigindan dolayi ,
    C:Program Files/Atari/Test Drive Unlimited sekilde dizin yapip oyunun dosyalarini atarsan ,patchi yukliyebilirsin
  • NayirNolamazin dediği gibi ,online oynamak için orijinal oyun satın alman gerekli. Diğer hata için ise TDU Tool Kit diye bir programı yükleyip sorununu çözebilirsin. Registry ayarlarını düzeltmen gerekiyor yani ,dediğim programı kurup menusunden bu ayarı görebilirsin.
  • Patcı yüklerken bende hata alıyorum tam olarak dizin adı nedir ben "C:\Program Files\Atari\Tes DriveUnlimited" bu şelilde dizin içine attım oyunu yine olmadı.

TEST DRIVE UNLIMITED PATCH SORUNU
  • dizinle bi alakasi olmaz oyunu ripli filanmi indirdin regeditte oyunu bulamazsa bu hatayi verir cunku register dosyasi bulup calistir eger ripliyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Test Drive Unlimited 2 Club
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.