Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (669. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
938.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu driving force gt ile oynayan varmı

“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” - İslam Çupi
  • bu akşam buluşuyormuyuz

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

bu akşam buluşuyormuyuz

bende gelmek isterdim fakat tdu fransada kaldi

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Adadayım fakat bir kafeye yanaşıp basket maçınıda seyredelim.

olur tabi

Orijinalden alıntı: Memoland

bu oyunu driving force gt ile oynayan varmı

Ben varım buyur..?
  • Grafik sorununu halletti olağanüstü kasma problemi düzeldi ama şimdi sistemimden kaynaklı bir kasma var sanırım. Adayı turladığımız yarışı yapmak istiyorum ama araba 300'e falan çıkınca oyun kare atlıyor deli gibi ben de kontrolü kaybediyorum. Şimdi kuşları, yaprakları sildim oyundan başka bir şey var mı performansı arttırmak için? Yama tarzı?

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 2 Eylül 2010; 21:06:16 >
  • Ohh ne güzel gezin valla Benim aracın en önemli parçalarından biri serviste o nedenle aranıza katılamıyorum (ekran kartım:) ama bayramdan sonra güzel bir telafi gezisi düzenleriz artık. Bu arada ekran görüntüleri muazzam görünüyor

Yarışlar için en iyi G, E ve F sınıfı araçlar neler acaba? Üst sınıflarda güzel arabalar aldım ama alt sınıfta yanlış arabalar almışım sanırım
  • arkadaşlar bu tdu nun bi sitesi var, araba falan yapıyorlar.Ben ordan araçları indirdim 6-7 tane, yalnız bazılarını açmıyor oyundan atıyor ? tam mercedes showroom'una giriyorum tak oyundan atıyor!

hangileri sağlam bunların, mercedesleri yükleyemedim hiç var mı bi bilginiz ? öneriniz ?

Orijinalden alıntı: venom800

Ohh ne güzel gezin valla Benim aracın en önemli parçalarından biri serviste o nedenle aranıza katılamıyorum (ekran kartım:) ama bayramdan sonra güzel bir telafi gezisi düzenleriz artık. Bu arada ekran görüntüleri muazzam görünüyor

sisteminde ki sorun çözülsün acısını çıkartırız kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

arkadaşlar bu tdu nun bi sitesi var, araba falan yapıyorlar.Ben ordan araçları indirdim 6-7 tane, yalnız bazılarını açmıyor oyundan atıyor ? tam mercedes showroom'una giriyorum tak oyundan atıyor!

hangileri sağlam bunların, mercedesleri yükleyemedim hiç var mı bi bilginiz ? öneriniz ?

megapack yükledin mi megapack yüklemeden yama araçları seçince hata verir 221. sayfada paylaşmıştım

quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Megapack kurduktan sonra oyuna baştan başlamak gerekiyor mu yoksa oynadığımız save e devam edebiliyor muyuz?

kaldığın yerden devam edebilirsin sorun olmaz

• Tamamdır megapack yüklendi Skyline eklenmiş almak elzem oldu

8000 Km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 4 Eylül 2010; 3:02:48 >

• Arkadaşlar tdu oyununu online oynayabilmek için cd key aldım.

(Hocam öncelikle oyunu bir güzel kuruyoruz kendimize ait olan cd-key ile. Daha sonra en son çıkan sanırım 1.66A sürüm patch idi. Bu patchide yükledikten sonra, bilgisayarınızda Daemon Tools var olarak sayıyorum.. Önce alttaki linkteki dosyayı indirin hocam.

http://ul.to/hrxc6a

İndirdikten sonra masaüstüne çıkartın ve TDU NO CD Image adlı klasörün içerisindeki 2 dosyayıda bir yere çıkartın, daha sonra YASU v1.6 adlı klasördeki YASU.exe dosyasını da Daemon Tools'un kurulu olduğu yere atın (C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite) Masaüstüne de YASU'nun kısayolunu oluşturun sizin için kolaylık olur hem. Daha sonra çıkarttığınız no cd image'i Daemon Tools'a mount edin, YASU'yu açın ve CLOACK butonuna tıklayın, şimdi oyunu açabilirsiniz. Oyunun açılması biraz uzun sürüyor çünkü orjinal mi değil mi diye kontrol ediyor, problem değil sabırlı olun

Dip not: Image rardan çıkınca baya bir büyüyor, merak etmeyin sorun yok..
    )
    Şöyle bir şey buldum fakat link ölmüş bunları yapmadanda online oynayamıyormuşuz kopya oyunda. Elinde olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

•  Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• bu skyline için ses yaması fln yokmudur? motor sinek vızıltısı gibi ses çıkarıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.