Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun umarım keyifle oynarsın oyunu ha gayret arkadaşlar az kaldı geliyo oyun
  • offf offff
  • Zaman geçmek bilmiyo ya
  • Herkez de bu oyunu bekliyor yahu bu forum da bu kadar çok yarış oyunu manyağı var mıydı yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Herkez de bu oyunu bekliyor yahu bu forum da bu kadar çok yarış oyunu manyağı var mıydı yaw.

Ne kadar varsa hepsi burada.
  • quote:

Herkez de bu oyunu bekliyor yahu bu forum da bu kadar çok yarış oyunu manyağı var mıydı yaw.

Bence herkes yarış oyunu sevmiyo topic i görüo bakıo bi sürü mesaj var bi bakiim diyo sonra ss leri görüo ve en fazla 2 saat içinde TDU manyağı olup çıkıo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

O.z.X dostum bir kaçtane daha buldum biraz pahalılar ama ucuz logitec te var 84 ytl ye ama stokta kalmamış diyor belki 1 hafta sonra gelir buradan bakabilirsinhttp://www.hepsivar.com/asp/listgroup.asp?group=HBYWHL

Dostum 2. elden Logitech Momo almaya karar verdim en güzeli bu şekilde bence..Kaliteli birşey alacağım, uzun ömürlük

Bu arada o sitede ne varsa stokta yok, bide site ismi hepsivar olacakNeyse az kaldı TDU'e

• şimdi bi gariplik var
    online ve offline kariyeri ayrı mı olucak ?
    mesela x kişisi hile yaparak offline kariyerde her arabayı açıyor ama online oynamak istediğinde 0'dan hilesiz kariyerle mi başlıyacak ?

eğer onlineda hile , trainer vs olursa oyunun zevki kalmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

O.z.X dostum bir kaçtane daha buldum biraz pahalılar ama ucuz logitec te var 84 ytl ye ama stokta kalmamış diyor belki 1 hafta sonra gelir buradan bakabilirsinhttp://www.hepsivar.com/asp/listgroup.asp?group=HBYWHL

Dostum 2. elden Logitech Momo almaya karar verdim en güzeli bu şekilde bence..Kaliteli birşey alacağım, uzun ömürlük

Bu arada o sitede ne varsa stokta yok, bide site ismi hepsivar olacakNeyse az kaldı TDU'e

Doğru diyosun bide ismi hepsivar olacakgerçi aletleri kapan kapmış ama boşveren iyisi dediğin gibi yapmak en doğrusuda bu olurdu zatensana azıcıkta olsa yardım edebildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

şimdi bi gariplik var
    online ve offline kariyeri ayrı mı olucak ?
    mesela x kişisi hile yaparak offline kariyerde her arabayı açıyor ama online oynamak istediğinde 0'dan hilesiz kariyerle mi başlıyacak ?

eğer onlineda hile , trainer vs olursa oyunun zevki kalmaz..

İnşallah aynı olmaz dediğin gibi oyunun zevki kalmazdüşünsene etrafın hep ferrari enzo ile dolu ya da macleren mercedez
  • @Brave_kight; Çok iyisin dostumÜşenmeden bana direksiyon bakıyosun

@Moniton; Kardeş onuda zaman göstericek işte..Hele bi çıksın oyunda ondan sonra bakarız neler varmış neler yokmuş..
  • quote:

Varmış demekki bende şaşırdım bu kadar çok yarış sever olmasınaeeee buradaki yarış severlerin biriside ben oluyorum tabiki bilgisayarımı yarış oyunları kuşatmış durumda
  • Yav ben fazla pc ve ps ile haşır neşir olmadım..ps de ilk oynadığım oyun TD5'ti ve en sevdiğim oyundu..Sabah erkenden kalkardım TD oynayacam diye..Belki onunda bi etkisi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

@Brave_kight; Çok iyisin dostumÜşenmeden bana direksiyon bakıyosun

@Moniton; Kardeş onuda zaman göstericek işte..Hele bi çıksın oyunda ondan sonra bakarız neler varmış neler yokmuş..

Önemli diil dostum her zaman
  • Bir daha sormuştum ama herhalde kimse görmedi (ya da kimse cevap vermek istemiyorsunuz) Bende Radeon X1600 Series var sizce bu oyunu hangi seviyede oynarım. (p4 3.0 1GB ram vs vs)
  • @O.z.X

Bir arkadaşım da Logitech Momo Racing Force Wheel var. Adam aldı ama hiç kullanmıyor.
    İstertsen ona bir sorayım satar mısın diye?

Alet şu:

• Çıkınca Cd cilere gelmesi 1 hafta alır dimi?
    Ayrıca SS ler yakıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Bir daha sormuştum ama herhalde kimse görmedi (ya da kimse cevap vermek istemiyorsunuz) Bende Radeon X1600 Series var sizce bu oyunu hangi seviyede oynarım. (p4 3.0 1GB ram vs vs)

Ben cevap vereyim o zaman Sanırım sorun aralar da kaynamış ben şimdi görüyorum neyse.. Bu sistemle orta ayarlarda anca oynarsım tahminimce.. Gerçi oyunun sadece minimum sistem gereksinimleri açıklandı o nedenle önerilen sistemin ne olduğunu bilmiyoruz ama betasını oynayan kişiler, oyunun grafikleri hesaba katılınca nasıl bir sistem de iyi çalışacağını tahmin edebiliriz. Ekran kartın biraz daha üst model olsa belki bazı ayarlar yüksek bazıları orta şeklinde çalıştırabilirsin ama x1600 ile yüksek ayarlar da oynaman zor görünüyor. Bu arada x1600pro mu yoksa x1600xt mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Çıkınca Cd cilere gelmesi 1 hafta alır dimi?
    Ayrıca SS ler yakıyo

Bu kadar çok beklenem bir oyun asla o kadar süre de gelmez. İki bilemedin üç gün sonra gelecektir Çoğu dükkan sahibiyle konuştum adamlar son bir ay içerisinde 'Abi test drive geldi mi?' lafından sıkılmışlar artık Yani bu oyunun çok popüler bir oyun olduğunu ve deli gibi beklendiğini biliyorlar o nedenle oyun, bilgisayar oyunu satan dükkanlara çok çabuk gelir merak etmeyin

• quote:

@O.z.X

Bir arkadaşım da Logitech Momo Racing Force Wheel var. Adam aldı ama hiç kullanmıyor.
    İstertsen ona bir sorayım satar mısın diye?

Alet şu:

Sor ama şimdi param yok hocam, para biriktiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 20 Şubat 2007; 11:48:29 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.