Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (380. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski crack i kopyaladım ama yinede bazı yenilikler var
    İsteyene cracki atabilirim.Flywer sana yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 17 Temmuz 2007; 21:39:41 >
  • @BeısNowõmenT sağol hocam bi kaç resim koyayım sorunsuz çalışıyor

Nissan Skyline

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

Audi Rs

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• eski crack'ten atabilir mi birisi ?
  • patch e bak be patch eee birde böğle oyunların orjinallerini alırlar hani emektir tamamda ben korsanını almam böğle support vermiyen atari oyunlarının
  • Bu atariye laf söyleyenler bu oyunu oynadılarda mı patch bekliyorlar yoksa sırf laf olsun diye mi konuşuyorlar.

TDU bugüne kadar indy500 ve Microsoft'un GP1 lerinden sonra oynadığım en iyi yarış oyunu. Need for Speed yanında pac man gibi kalıyor. İnanılmaz güzellikte grafikleri var, çevre modellemesi araba modelleri, artaba performansları yeni satandartlar yaratıyor. Herkes bunları geçmiş yamayla performans artışı bekliyor. O yama benim ekran kartını 2900XT yemi çevirecek. Oyunda sıkıntı çektiğim iki konu var save bozulması (her oyunda bir kere yedek alıyorun (Ctrl+C Ctrl+V tuşlarına basmak bana zor gelmiyor)) ve anlık duraklamalar. PAtch ten beklediğimde bu ikisinin düzeltilmesiydi adamlar yapmışlar. Keşek patch çıkaracaklarına araba pakedi çıkartsalardı. Orjinalini almayanlar patch için ahkam kesiyor, size zorla oynayın diyen mi var? Ben aldığımda 5200 ekran kartıyla oyun açmıyordu, oynamadım. Param oldu 1950 xt aldım şimdi oynuyorum performans falan gibi sorunlarımda olmuyor.

Hem orjinaline para vermeyeceksin, hem bilgisayarına yatırım yapmayacaksın hemde Atariye ağzına ne geldiyse söyleyeceksin. Param yok Enzo Ferrari alamıyorum, dur bir ferrariye şikayet mektubu yazayım, her forumda Ferrariyi şikayet edeyim de Enzo Ferrari'nin benim bütçeme uygun patchini(pardon indirimini) çıkartsınlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zadeh

Bu atariye laf söyleyenler bu oyunu oynadılarda mı patch bekliyorlar yoksa sırf laf olsun diye mi konuşuyorlar.

TDU bugüne kadar indy500 ve Microsoft'un GP1 lerinden sonra oynadığım en iyi yarış oyunu. Need for Speed yanında pac man gibi kalıyor. İnanılmaz güzellikte grafikleri var, çevre modellemesi araba modelleri, artaba performansları yeni satandartlar yaratıyor. Herkes bunları geçmiş yamayla performans artışı bekliyor. O yama benim ekran kartını 2900XT yemi çevirecek. Oyunda sıkıntı çektiğim iki konu var save bozulması (her oyunda bir kere yedek alıyorun (Ctrl+C Ctrl+V tuşlarına basmak bana zor gelmiyor)) ve anlık duraklamalar. PAtch ten beklediğimde bu ikisinin düzeltilmesiydi adamlar yapmışlar. Keşek patch çıkaracaklarına araba pakedi çıkartsalardı. Orjinalini almayanlar patch için ahkam kesiyor, size zorla oynayın diyen mi var? Ben aldığımda 5200 ekran kartıyla oyun açmıyordu, oynamadım. Param oldu 1950 xt aldım şimdi oynuyorum performans falan gibi sorunlarımda olmuyor.

Hem orjinaline para vermeyeceksin, hem bilgisayarına yatırım yapmayacaksın hemde Atariye ağzına ne geldiyse söyleyeceksin. Param yok Enzo Ferrari alamıyorum, dur bir ferrariye şikayet mektubu yazayım, her forumda Ferrariyi şikayet edeyim de Enzo Ferrari'nin benim bütçeme uygun patchini(pardon indirimini) çıkartsınlar.

+1 Katılıyorum TDU çok güzel oyun.. Oynayabilene tabi B.k atmaya gerek yok oyuna!

• quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Orjinalden alıntı: Zadeh

Bu atariye laf söyleyenler bu oyunu oynadılarda mı patch bekliyorlar yoksa sırf laf olsun diye mi konuşuyorlar.

+1 Katılıyorum TDU çok güzel oyun.. Oynayabilene tabi B.k atmaya gerek yok oyuna!

birincisi oyunu oynamayıp da bu konuya mesaj yazan kimse yok bildiğim kadarıyla... ikincisi oyuna bişi dediğimiz yok oyun güzel hoş... hatta ben bi nfs fanı iken ilk defa bu tür nfs dışında başka bi oyuna nfs kadar vakit harcadım... ama bazı hatalar var... mesela mercedesin bi arabasında kadranlar tersti birinci viteste 250 ile gidiyo gösteriyo seni... böyle hatalar da yok değil... bunların düzeltilmesi için patch gerekiyodu biz onu bekliyoduk... ayrıca patch çıkıcak bunda neler olabilir diye bekliyoduk... ekran kartını 2900XT ye falan çevirsin diye beklemiyoduk... senin kayıtlı oyunun bozuluyomuş mesela ben de o da olmuyodu istediğim yere giriyodum istediğimi yapıyodum hiç bişi olmuyodu... orjinalini almayıp da patch için ahkam kesen de yok... bizim tek zorumuza giden şey şuydu... versiyon 1.66A olan patchi önce indirmeyin resmi değil oyunda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz diye kotrkutup herkese indirmeyin yüklemeyin dediği halde sitesine koyup daha sonra pazartesi günü patch çıkıcak 1.86 versiyon olucak falan diyip pazartesi günü tüm forumları kapatıp daha sonra akşam üzeri o indirmeyin beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz dediği versiyon 1.66A patchini resmi patch olarak duyurmasıydı....... kimseye böyle demen doğru değil... kimsenin ahkam kestiği yok burda orjinal alıp atariye söven de var orjinal almayıp patch hakkında yorum yapan da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 18 Temmuz 2007; 13:36:29 >

• Ama bi husus var ilk araba yarışı oyununu NFS den öğrendik ilerde ne kadar güzel oyunlar çıksada tarihi oyundur.Yama işine gelirsek oyuna birşey dediğimiz yok herkezin yamayı bekleme sebebi artık aynı arabalardan sıkılmaları ki bende sıkılmıştım kullanmandığım araba yoktu oyunun bazı hataları var mesela NVIDIA kartlarda bazen girerken oyun birbirine giriyor windows tuşu ile masaüstüne atıp yeniden girince düzeliyor.Bunu düzeltmemişler.Ama 2 araba için bu kadar bekletmeleri saçma 2. oyuna kadar bi daha çıkartacaklarını sanmıyorum...
  • Ben sadece Zadeh'in "NFS, TDU'nun yanında PacMan gibi kalıyor" kısmına atlayarak başlamak ve biraz da iki oyunu karşılaştırarak devam etmek istiyorum :)

Carbon gerçekten kötü olmuş fakat TDU ile Most Wanted'ı karşılaştırdığımızda, bana MW biraz daha önde gibi geliyor. Neler dersek; tabi bunlar benim şahsi görüşlerim, katılınmayabilir ayrı konu; grafikler most wanted'da biraz daha iyi gibi.

İkinci ve önemli olanı, sesler. Sesler kesinlikle ve kesinlikle NFS'de daha iyi. O işi iyi beceriyorlar. TDU'da birkaç aracın korna ve motor sesleri birebir aynı. Bu, sesler konusunda ne kadar özendikleri konusunda kafada soru işaretleri oluşturuyor.

Üçüncü olarak oynanışa geleyim, oynama konusunda TDU daha önde geliyor bana da. Özellikle ortalarda NFS'ye göre daha büyük bir alanda daha serbest şekilde dolaşabilme gibi bir olgu var ki, sanırım NFS'den ayrılan en güzel yanı... Burada oyum TDU'ya :)

Dördüncü olarak oyumun TDU'ya giden bir yeri daha var ki, araçların iç modellemeleri ve araçları gidip galeriden almamız, paramıza göre çeşitli ev, otomobil, giysi vs. almamız gibi ufak tefek detaylar var. Ufak ama çok hoşa giden detaylar.

Bir de yol kenarından hatunları almamız var, o da iyi :) Fakat orada da 2-3 model kız var, birini alıp götürüyoruz, başka yerden bir bakıyoruz, aynı hatunu almış gidiyoruz. Kafadan 8-10 farklı model olmalı idi diye düşünmekteyim. Hatta hadi suratlarını falan aynı yap, saç modeli, üzerindekiler falan değişik olsun... Sonuçta bunu karakter yaratma ekranında yapmışlar, diğer karakterler için de yapabilirlermiş.

Sonuç olarak bence güzel bir oyun, NFS ile karşılaştırdığımızda benim kanaatimce sadece oynanış ve grafik bakımından NFS'nin çok az farkla gerisinde fakat kesinlikle NFS'den kötü değil. Ama Carbon'dan iyi mesela. Carbon Underground'un cilalanmış versiyonu gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

Carbon gerçekten kötü olmuş fakat TDU ile Most Wanted'ı karşılaştırdığımızda, bana MW biraz daha önde gibi geliyor. Neler dersek; tabi bunlar benim şahsi görüşlerim, katılınmayabilir ayrı konu; grafikler most wanted'da biraz daha iyi gibi.

bence Carbon ile MW'ın oynanışı aynı arabaların da bir çoğu aynı ama MW'ı güzel kılan tek şey grafikleri... oyunun sürekli gündüz oynanması da grafiklerin güzel olmasını sağlamış Carbon da eğer gündüz olsaydı o da güzel olabilirdi... ama şu da bi gerçek TDU'nun grafikleri MW'den de güzel bence... gün batımına karşı araba sürdüyseniz eğer o gün batımı çok hoş duruyo.. bi de süratli giderken araca yandan bakarsanız blur kendini bayaa bi öne çıkarıyo...

• arkadaşlar bana C ve D sınıfı iki araç önerir misiniz? bende C sınıfı için TVR Tuscan,Dsınıfı için Aston Martin DB9 var ama ikisinden de memnun değilim.ne yoltutuşları iyi ne de hızlılar.önerileriniz???fiyatı önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

arkadaşlar bana C ve D sınıfı iki araç önerir misiniz? bende C sınıfı için TVR Tuscan,Dsınıfı için Aston Martin DB9 var ama ikisinden de memnun değilim.ne yoltutuşları iyi ne de hızlılar.önerileriniz???fiyatı önemli değil

C sınıf olarak Saleen S281 Extreme Coupe öneririm... Ford Mustang Coupe'ye 3. seviye Saleen modifiyesi yapınca C sınıfı oluyo ve çok da iyi bi araba... yol tutuşu falan vs. onu istemem dersen Gallardo var... o da çok iyi... D sınıfı olarak da Saleen S281 Supercharged Speedster... Ford Mustang Cabriolet'e yine 3. seviye Saleen modifiyesi yapınca D sınıfı oluyo onu kullanabilirsin... veya Mercedes-Benz CLS 55 AMG var o da kalitelidir... bir seçenek daha var D sınıfı için... Lotus Esprit V8... bunlar kalitelidirler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 18 Temmuz 2007; 15:18:51 >

• Yamadan haber varmı beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

bence Carbon ile MW'ın oynanışı aynı arabaların da bir çoğu aynı ama MW'ı güzel kılan tek şey grafikleri... oyunun sürekli gündüz oynanması da grafiklerin güzel olmasını sağlamış Carbon da eğer gündüz olsaydı o da güzel olabilirdi... ama şu da bi gerçek TDU'nun grafikleri MW'den de güzel bence... gün batımına karşı araba sürdüyseniz eğer o gün batımı çok hoş duruyo.. bi de süratli giderken araca yandan bakarsanız blur kendini bayaa bi öne çıkarıyo...

most wanteddeki arabanın parlayısı cok guzel

• quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Yamadan haber varmı beyler
    Yalan oldu. 1.66A sürüm olan beta dedikleri yamayı resmi yama diye sundular.
  • Arkadaşlar, yamayı kurduktan sonra birkaç şey farkettim:
    Haritadaki modifiye mağazaları kaybolmuş, bir tanesi hariç(haritanın sağ alt köşesindeki).
    Arabalarımı modifiye edemiyorum. Ve eskiden 3 tane evim vardı, artık 1 tane var. Diğer ikisi kayıp.
    Sizde de böyle sorunlar var mı?

Edit: Bir de Pontiac Showroom'unda iki tane araç var, ikisi de aynı: Pontiac GTO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 18 Temmuz 2007; 16:45:21 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bana C ve D sınıfı iki araç önerir misiniz? bende C sınıfı için TVR Tuscan,Dsınıfı için Aston Martin DB9 var ama ikisinden de memnun değilim.ne yoltutuşları iyi ne de hızlılar.önerileriniz???fiyatı önemli değil

C sınıf olarak Saleen S281 Extreme Coupe öneririm... Ford Mustang Coupe'ye 3. seviye Saleen modifiyesi yapınca C sınıfı oluyo ve çok da iyi bi araba... yol tutuşu falan vs. onu istemem dersen Gallardo var... o da çok iyi... D sınıfı olarak da Saleen S281 Supercharged Speedster... Ford Mustang Cabriolet'e yine 3. seviye Saleen modifiyesi yapınca D sınıfı oluyo onu kullanabilirsin... veya Mercedes-Benz CLS 55 AMG var o da kalitelidir... bir seçenek daha var D sınıfı için... Lotus Esprit V8... bunlar kalitelidirler....

benim saleen mağazasında bir tane saleen var oda 555.000$ lık a sınıfı olan???

• quote:

Orjinalden alıntı: MelihFenman

Arkadaşlar, yamayı kurduktan sonra birkaç şey farkettim:
    Haritadaki modifiye mağazaları kaybolmuş, bir tanesi hariç(haritanın sağ alt köşesindeki).
    Arabalarımı modifiye edemiyorum. Ve eskiden 3 tane evim vardı, artık 1 tane var. Diğer ikisi kayıp.
    Sizde de böyle sorunlar var mı?

Edit: Bir de Pontiac Showroom'unda iki tane araç var, ikisi de aynı: Pontiac GTO.

hayır bende öle bi sorun olmadı
  • quote:

quote:

quote:

benim saleen mağazasında bir tane saleen var oda 555.000$ lık a sınıfı olan???

hayır arkadaşım benim dediklerim orda satılmıyo... E sınıfı olan Ford Mustang'ler var ya biri Coupe birisi üstü açık olan onları modifiye etmek için modifiye mağazasına götürdüğün zaman iki Manufacturer çıkıyo... biri Ford bir diğeri de Saleen... ordan Mustang Coupe'ye (üstü kapalı olana) 3. seviye Saleen modifiyesi yapınca C sınıfı oluyo ayrıca body de değişiyo dış modifiye de yapıyo... aynı yerde de Ford Mustang Convertable'a (üstü açık olana) 3. seviye Saleen modifiyesi yapınca da D sınıfı oluyo... ayrıca arabaların adları da değişiyo Saleen brandlı oluyolar... çok güzel oluyolar biraz pahalı olabilir ama diğer C ve D sınıfı arablar kadar fiyatı oluyo... dış görünüşü falan da çok hoş oluyo ayrıca...

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.