Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.699
Cevap
31
Favori
245.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HUNTER.

quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

@oguzhangursoz
    @HUNTER

Modemde port açmanız lazım
    TCP 8889
    UDP 3478

port açtığınızda yeşile döner bağlantı ama oyun içinde az da olsa gene kişilerin kaybolması olucaktır server lar stabil değil.
    port açtığınizda bu kaybolma durumu haftada bir anca olur tabi
    Port açmayı bilmiyorsanız google abiye sorun tdu2 port fix falan diye bulursunuz.

cevap ıcın cok sagol hocam aksam mutlaka denıcem

ya baktımda hiçbiey anlayamadım lütfen bana anlatırmısınız internetim ttnet

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangursoz

quote:

quote:

@oguzhangursoz
    @HUNTER

TCP 8889
    UDP 3478

port açtığınızda yeşile döner bağlantı ama oyun içinde az da olsa gene kişilerin kaybolması olucaktır server lar stabil değil.
    Port açmayı bilmiyorsanız google abiye sorun tdu2 port fix falan diye bulursunuz.

benim modem ayarlarım bu şekilde tdu2 için port açılması lazım sorunsuz bağlantı için...

• quote:

quote:

quote:

quote:

@oguzhangursoz
    @HUNTER

TCP 8889
    UDP 3478

benim modem ayarlarım bu şekilde tdu2 için port açılması lazım sorunsuz bağlantı için...

hocam internetten araştırdımda vindows güvenlik duvarıyla ilgili flnmı acaba orda başlat>bir programa güvenlik duvarı üzerinden izin ver>sonraTDU2 ortak bölümünü işaretleyim tamam dememizi istiyor bende yaptım yine sarı gösteriyo

• quote:

@oguzhangursoz
    @HUNTER

TCP 8889
    UDP 3478

Hocam port actim fakat ayarlari sizinkiyle ayni degil.Baslama portu ile bitis portunu ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

@oguzhangursoz
    @HUNTER

TCP 8889
    UDP 3478

Hocam port actim fakat ayarlari sizinkiyle ayni degil.Baslama portu ile bitis portunu ne yapmam gerekiyor?

nasıl yaptın ya bi ben doğru düzgün oynayamıyom

• Ben elimden geleni yaptım arkadaşlar bundan sonrası için makinanıza benim oturup yapmam gerekir port açma konularını okuyun hata nerde elbet bulursunuz.

• quote:

Ben elimden geleni yaptım arkadaşlar bundan sonrası için makinanıza benim oturup yapmam gerekir port açma konularını okuyun hata nerde elbet bulursunuz.

Hainsin hocam bizi umutlandirdin sonra kactin

• quote:

quote:

Ben elimden geleni yaptım arkadaşlar bundan sonrası için makinanıza benim oturup yapmam gerekir port açma konularını okuyun hata nerde elbet bulursunuz.

Hainsin hocam bizi umutlandirdin sonra kactin

Usta firewall a bakın antivirus e bakın oyunu engelleyen bişey var kesin.
    Port açmadan turuncu bağlantıyla girersiniz gene bazen port açmaya bile gerek olmadan yeşil olabiliyor bağlantı.
    Şans işte bende ilk kurdugumda sorunsuzdu makinaya format attım bağlantı kırmızı gösteriyordu neden niçin ararken tdu2 nin forumlarında buldum bunuda şimdi en ufak problem yok umarım düzelir sizinkilerde.

• ya bu sabah açtığımda şansıma yeşil oldu sonra oyuna girdim yarım saat oynadım adamlarda kaybolma olmadı sonra oyundan çıkıp bida girince sarı oldu keşke çıkmasaydım
  • oldu yine yeşil oldu your nat type is:open fullcone yazıyor hocam bu arada sana simple port forwarding diye bi program önereyim indirip kurduktan sonra sol altta türkçeye çevirebilirsin sonra port adına TDU2 başlangıç portu 3478 bitiş portu 8889 TCP/UDP bölümüne yine TCP/UDP yap her zaman yeşil olmuyo ama arada bir olur olmazsa güncelle fln kurcala olur bugün 2 kere yeşil oldu
  • Modeme yapıcağın işi programla yapmışsın ama sağlıklı olmaz bence sen modemden hallet sorunu

• @agni_tr
    hocam cevap ve yardımların ıcın tesekkur ederım.bugun modemde port falan actım bu ısı bılen bırıyle yaptım.antıvırus programnını ve wındows guvenlık duvarını ıptal ettım ama bı fayda olmadı.hala ugrasıyorum yapıcam ama sorun ne hala bulamadım.bıde bence en son yapılan guncellemeden sonra da bı sıkıntı olmus olabılır cunku o guncellemeden once ben aynı modemle oyuna gırıyodum.Hayırlısı bakalım ugrasıyorum olur ınsallah
  • Orijinalden alıntı: oguzhangursoz

Hocam bende sorunlu TDU 2 Steamde imiş.Sonradan aklıma geldı ben daha onceden TDU2 nın DVD sını almıstım onu yukledım su anda gayet guzel calısıyor(Tabı bu DVD nın steamle alakası yok).Ama steamdekı TDU2 ıcın her seyı yaptım sırf ınternette gozuken portların aynısı yapabılmek ıcın ordakı modemden aldım ama hıc bı sekılde acılmadı.Belkıde steamde sorun vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUNTER. -- 30 Mart 2013; 16:22:18 >
  • bu oyundaki amacı bana kısaca açıklarmısınız
  • quote:

Hocam bende sorunlu TDU 2 Steamde imiş.Sonradan aklıma geldı ben daha onceden TDU2 nın DVD sını almıstım onu yukledım su anda gayet guzel calısıyor(Tabı bu DVD nın steamle alakası yok).Ama steamdekı TDU2 ıcın her seyı yaptım sırf ınternette gozuken portların aynısı yapabılmek ıcın ordakı modemden aldım ama hıc bı sekılde acılmadı.Belkıde steamde sorun vardı.

Alıntıları Göster
    iyi hadi gözün aydın

Akşamki polis baskınlarımızdan anı fotoğrafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 30 Mart 2013; 22:40:04 >

• quote:

Modeme yapıcağın işi programla yapmışsın ama sağlıklı olmaz bence sen modemden hallet sorunu

hocam ancak elimden bu geldi modemden halledebilsem halledicem ama bilmiyom googleye soruyom yine bişi anlamıyom
  • bu araba offroad 3 le ne alakalı bu araba jeepmi
  • Win 8 'e terfi ettik TDU2 açılmamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Win 8 'e terfi ettik TDU2 açılmamaya başladı.

Win8 de ne çalışmışki bu çalışsın usta

• Ben win8 de oynuyorum en ufak bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.