Şimdi Ara

Teslim Edilmeyen Kargoya Teslim Edildi Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürat kargoyla gelen kargo 3 iş günü boyunca teslim edilemedi . Bir türlü getiremediler . Tahminimce kaybettiler kargoyu.
    Sonra dün mesaj geldi kargonuz teslim edilmişir diye.Evde bana teslim etmişler bi de benim adım varmış . Tamam dedim apartman girişinde ve katta kamera var gel izleyelim teslim edişini . Geldiğin saati söyle ben kanıtlayım gelmediğini diyorum ona da yanaşmıyor. Ben verdim kargoyu diyor. Ben ne yapayım şimdi. Ürün parasını iade alırım fakat bu yaptığı suç ve ceza almalı bence . Resmen nitelikli dolandırıcılık. Polise mi yoksa tüketici hakem heyetine mi şikayet etmem lazım. Ya da şikayet edersem sonucu ne olur. Aydınlatırsanız sevinirim.



  • Cumhuriyet başsavcılığına git hocam.
  • Hocam sıkıntı para ya da başka birşey değil. Ortada düzgün yapılmayan bir iş ve dolandırıcılık var. Ben ses çıkarmasam öteki ses çıkartmasa böyle böyle aradan ürün kaçırsalar ne ala. Aradığımda evet geldim teslim ettim yerine kayboldu dese ya da yanlış yere teslim ettim dese sıkıntı yok ama geldim sana teslim ettim diyip sahte tutanak tutup imzalaması suç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.