Çok talep olduğu için Akasya ya da Kanyondan teslim olacağını düşünmüyorum |
Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (6. sayfa)
-
-
Teslimler İstanbul Park'a alındı...
-
Ben sorduğumda akasya AVM ye taşınacağız günde 15 araç teslimi yapılacak denmişti.
Şimdi İstanbul parka geçmeleri, Yüksek talepden dolayı daha fazla teslim yapmak için olduğunu düşünüyorum. Buda güzel bir gelişme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
04.04.2023 8:33 RN118861XXX Mayıs-Haziran Long Range , Beyaz, 19 Jant , Siyah Koltuk
WhatsApp grubuna benide alır mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29.04.2023 18:51 RN1190308XX Ekim-Aralık MYLR Pearl White 19" siyah iç döşeme
az evvel bir arkadaşım sipariş verdi
-
Benim siparişim kabul oldu, arabanın VIN numarası çıktı, sanıyorum hızlı bir şekilde teslim edecekler artık.
-
Merhabalar, umarım iyisinizdir. Ben de aranıza katılmak istiyorum.
RN118878XXX 22:24 Ekim-Aralık MY Performans Metalik Mavi Beyaz iç döşeme
Whatsapp grubu var ise girmek güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum budur, siparişim : Performans, Quicksilver, beyaz döşeme
-
Merhaba sayın hardiskman ben de sizle ayni renk ve donanımı 735 te sipariş vermiştim 851 ile başliyor numaram siz saat kacta sipariş vermitniz acaba ? ben noter belgesi upload etmedim o yuzden mi bana vın atanmadı acaba ?
-
Ben siparişi 8:18'de vermiştim, dün noter vekaletnamesini çıkardım, bugün öğlen sisteme tüm evrakları yükledim, şirket adına alacağız, akşamüstü VIN numarası çıktı.
-
ilginc bana neden tanımlanmadı acaba telegramda sormustum noter upload edilmeden vın tanımlanıyor demişlerdi
-
Bakalım takipte kalalım, diğer arkadaşlara çıkacak mı hafta sonu? Sipariş sayfasını refresh etmekte fayda var sürekli..
-
Hayırlı olsun, adınıza sevindim, umarım tez vakitte ve sorunsuzca tamamlanır Sipariş saati , model ve rezervasyon numaranızin ilk 6 rakamı nedir paylaşırsanız memnun oluruz.
Merhaba, MY Performans, rezervasyon no : RN118854...
-
Teşekkürler. Mobil uygulama ekranınız nasıl görünüyor.
Hayırlı olsun. Çeki demiri eklemiş miydiniz?
-
Çeki demiri sipariş vermedim, bunu atlamış olabilir miyim? Araç yolda kalırsa işe yarayacak değil mi?
Mobil ekran şöyle ;
-
Az önce şöyle bir güncelleme geldi sayfaya ;
https://www.tesla.com/tr_TR/support/transitioning-tesla-vision?redirect=no
-
Evet nihayet fiyat da geldi ;
Açıklanan fiyat ile aynı arkadaşlar..
-
Ödeme seçeneği açıldı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalobey MEAWW -- 30 Nisan 2023; 1:22:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X