< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorukb -- 7 Şubat 2025; 23:57:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (245. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Envanteri takip ediyordum araç düşünce işlem yaptım. Çok hızlı gidiyor araçlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta bizde 1 ay kayıp var herkeste belli miktar kayıp var. Özel plaka şase atandıktan sonra fatura kesilmeden yapmanız lazım. Krediyi yapı krediden kullanabilirsiniz kalan tutarı istediğiniz şekilde ödeyebilirsiniz
Sigortasını yaptırmayan arkadaşlar, SON ÖDEMEYİ YAPACAĞINIZ GÜN sigortanızı yaptırın. Boşu boşuna sigortanızdan 1-2 hafta vs haybeye kaybetmeyin
-
Bugün fiyat teklifi alan oldu mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Teslanin tek hesabı var. HSBC bank. Kredi dışı kalan kısmı sipariş numarası yazıp istediğiniz hesaptan o hesaba gönderebilirsiniz. İster tek sefer ister 3 parça, ister kendinizden ister eşinizden kardesinizden vs vs
2) bilmiyorum
3) biz 30 günden fazla kaybetmiştik. 9 Ekim'de bugün sigortayı yapmazsan başkasına vereceğiz dediler. Yaptırdık araba 13 Kasım'da teslim edildi. Bosverin , takmayın kafaya.
2.000.000 TL kadar bütçem var, elektrikli araç almayı düşünüyorum ve içime sinen marka TESLA, ancak ne yapmalıyım karar veremedim;
1) 2.el düşük km mi almalıyım?
2) Tesla internet sitesi satışlarını mı takip etmeliyim?(1haftadır hergün bakıyorum, satış yok!)
3) Önceden sipariş vermiş olup henüz aracınız teslim almayanlardan aracını satışa çıkaranlar var, bunlardan almak mantıklı mı sizce, site fiyatına yaklaşık 150.000-200.000 TL eklemişler.
4) Juniper konusunda bir öngörünüz ya da bilginiz var mı TR'ye geliş zamanı ve fiyat bilgisi konusunda?
Teşekkürler...
-
Tesla gruplarina girin parayı denkleştirmeyen ve hakkını devretmek isteyenler vs olabiliyor (50 bin tl kaporalarinin yanmaması için) . Onlardan alın anlaşıp biriyle.
Ya da sitede yine envantere düşen araçlar açılabiliyor mesela bugün açıldı ve bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X