"Umarım artışlar çok olmaz. 6 Ocak'ta piyasayı görüp sipariş geçmeyi planlıyorum. Ancak fiyat 2 milyon üzerine çıkarsa kararımı gözden geçiririm." |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (218. sayfa)
-
-
Bağlantı NFC ile değil bluetooth ile yapılıyor.
UYgulamada o telefon anahtar olarak tanıtılmış ve güvenlik ayarlarında telefon anahtar açık olsun.
Tesla uygulaması açık olsun(bazen arka planda kapatıyor telefonlar RAM yemesin diye) , BT açık olsun , telefon anahtarı açık olsun.
çalışması lazım.
bizde 2 tane POCO var (xiaomi grubundan) , sadece dediğim gibi bazen açık uygulamayı arka planda kapatırsa açılmıyor, Mobil uygulama açık ise hiç sorun yaşamadık.
-
Cevabınız için teşekkürler deneyip yazacağım. App i silip yükledim.Şu anda anahtar eşleştirmesi için aracın yanında olmam gerekiyor.Bir ara gidip eşleştireceğim.
-
App i silmeden önce benim uygulamada hanımın tel gözüküyordu.Benle ilgili bir anahtar yoktu.Zaten hesap benim üstüme olduğu için diye düşünmüştüm.
-
Ben de bu şekilde şarj ediyorum, hatta aynı sigortaya bağlı evde başka aletler de var. Gayet güzel iş görüyor. Mobile connector uzunluğu 7 metre olduğu için bana yeterli gelmedi. Kendim ev tesisatında kullanılan kablodan 3-5 metre alıp (kauçuk topraklı fiş/priz kullanarak) biraz uzatma yaptım.
-
Telefondan anahtar sorununu çözdüm.Uygulamayı kaldırıp tekrar kurduktan sonra anahtar tanılama işlemi yaptım.Uzaklaşınca kilitliyor kapıyı açmaya çalışınca da açılıyor.Destek olan arkadaşlara teşekkürler,
-
-
Zam haberi mi var? Ya da Juniper için mi duyum var anlayamadım ? -
Tüm vergi ve matrahlarda %43.93 Yeniden Değerleme Oranında artışlar oldu , Araba ÖTV Matrahları hariç. Bakalım yeni yılda bu konuda bir değişiklik olacak mı ?
-
Olmasın ya, Millet alsın işte, başka türlü ne servisler oturur ne sarj altyapısı.
-
İçten yanmalılarda yaptığı gibi matrahları güncellemezse araçlar yeni yılda %40 lık dilime atlayabilir ki bunu yapacaklarını sanmıyorum. Kur artışıyla %10 da da kalmaları zor.. Umarım Matrahlar YDO kadar artar. Aksi halde iktidar, Togg T10F in fiyatını T10X Fiyatına satabilmek için %20 lik dilimi aktif edip , T10X v2 'yi %20 ye sokup (Dolayısıyla tesla da %20) , T10F v2 'yi %10 dan T10X fiyatına satmak isteyebilir.
-
Bu dediğiniz son derece olası ne yazıkki , böyle olursa piyasayı çok vurmaz.
-
Ben ÖTV artışı olur diye aldım, keşke Opal bekleseymişim bence ÖTV artışı olmayacak.
Bu dakikada sonra ÖTV limitleri belki değişir buna uyarak Tesla zam yaparsa yapar yoksa fiyat aynı kalır. ÖTV limiti değişmez tesla zam yaparsa yandı gülüm keten helva tasla satış falan yapamaz. ona da cesaret edemezler. Bakalım ne olacak
TOGG da bankaların kredi kampanyasının sona ereceğini daha düşük kredilerle devam edeceklerini tahmin ediyorum.
-
Almayı bekliyorum, biraz geç kaldım. Ocak zamlarını görmek istiyorum ama elektrikli bir araç alınacaksa bence Tesla olmalı. Herkes farklı düşünebilir, saygı duyuyorum. Ancak fiyat 2000 mil bandına çıkarsa almam, gider benzinli alırım. Eğer fiyatlar ve ÖTV değişmezse, 6 Ocak gibi sipariş geçmeyi planlıyorum. Aksi takdirde, o paraya 2. el Mercedes gibi çok daha konforlu araçlara yönelmeyi düşünüyorum. Nasip.
-
İnşallah gelmez hocam, kısmet biraz,
-
"Konfor"dan kasıt sadece süspansiyon konforu ise AMG paket olmayan bir Mercedes kesinlikle daha iyi olacaktır.
Ancak iç mekan genişliği, otonom sürüş, önceden iklimlendirme, sessizlik, performans da konfor değerlendirmesine dahil edilmesi gereken kriterler, böyle bakınca Model Y'den daha konforlu bir Mercedes'i o fiyata almanız imkansız. Sadece ön iklimlendirme bile bence büyük bir konfor.
-
Haklısınız, ancak 2 milyon TL bandında bir elektrikli araç alırsam, en az 700 km menzil sunmasını isterim. Konfor konusu tamamen göreceli, bu konuda size katılıyorum. Tesla’yı almayı çok istiyorum, fakat 2 milyon TL ve üzeri bir harcama yapmak istemiyorum. Ayrıca, ikinci elde kilometre arttıkça fiyatların düşmesi de beni düşündürüyor; açıkçası henüz buna hazır değilim, bizim insanımız da tam anlamıyla hazır değil.
700 km menzil sunan bir aracı 2 milyon TL bandında almak mantıklı, ancak 400 km menzil için bu kadar yüksek bir tutar ödemek istemem. Bu durum da beni başka seçeneklere yönlendiriyor. ÖTV artışı zaten yüksek maliyetli araçların fiyatlarını daha da artıracaktır, bu da ilgiyi azaltabilecek bir durum. Her ne kadar çok istesem de, bu şartlarda vazgeçebilirim. Bakalım, gelişmeleri göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wind. -- 31 Aralık 2024; 13:44:18 > -
Golf7 aracımda yer alan 18" jantlar dışında DCC ve Racingline Spor yay sebebiyle aracım diğer modellere göre daha alçak ve serttir. Var mı içimizde Bu tarz bir araç kullanmış ve süspansiyonlarını tesla (SR-LR-P) ile ile kıyaslayabilecek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 31 Aralık 2024; 14:17:45 > -
Golf8 var Tesla almak için bekliyorum almayı başarırsam bir gün kıyaslama yapmayı planlıyorum :) -
Amg mercedes e ile kiyaslayabilirim, üç aşağı 5 yukarı aynı, porsche cayenne'e göre kötü. Seat cupra'dan bir tık sert,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X