Arkadaşlar merhaba herkese.Şu anda ekran kartım Titan. Fazlasıyla memnunum. Çok oyun oynamasam da açıkçası GTA V için toplamıştım bilgisayarımı.Asıl olayım bilgisayardaki Adobe Premiere ve After Effects gibi programları kullanmak.GPU Hızlandırıcılar Quadrolarla çalışıyor evet tamam peki fakat Titan veya Titan X serisi bir kartla da çalışır mı? Cuda corelarda bir işe yarar mı? Quadro almamamın sebebi artık oyun da oynayacak olmam.Ayrıca neden SLI yapmıyorsun diyenler olursa Adobe Software ları SLI desteklemiyor.10 Tane de ekran kartı taksan sadece 1 tanesini görüyor bu yüzden Titan'dan sonra Titan X çok işime geldi fakat bit i arttırmamışlar.Cuda core sayıları falan fazla. Tek merakım Tesla serisi Titan ile sorunsuz bir şekilde çalışır mı? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
tabikide çalıışır kardeş mesele senin tam olarak ne yapmak istediğin ben de k 4000 quadroo var işlemci 4. nesil i7 hasswel li olnalardan render yapmana bakar bu olay işlemci yada ekran kartı renderine göre değişir ama sen çok yoğun render yapmayacaksan 3-5 yıl götürür o ekran kartı seni