Şimdi Ara

Teşhir ürünü Nokia lumia 920 sorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu bide bizimkilere anlatabilsem yok 2.el alınmaz diye tutturdu buda 1499 dan 899 a düşünce aldık. Nexus 4 'ü bulsaydım direk alıcaktım 4 gün aradım ama bulamadım.
  • Hoca gidip bana telefonun kusursuz olduğunu soylemistiniz, ayipli urun satmissiniz beni kandirarak sozlesmeden caymak istiyorum diyecektin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazmivrgn kullanıcısına yanıt
    920 N4den daha çok memnun eder ancak teshir almak gibi buyuk hataya dusmussun bi dahakine vatandan al orasi hep ucuz.

• en fazla 1-2 seneye değiştiririm o zmn kesinlikle vatan yada hepsiburadadan alıcam gerisinin soyuna ....
  • Teşhir ürünün tek avantajı 2 senelik garantisi. Pili ne vaziyette? Genelde pilleri de ölü oluyor
  • valla pil iyi gidiyo garantide pilinede baktırsammı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 17 Şubat 2014; 23:47:02 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 18 Şubat 2014; 20:42:25 >
  • Bugün telefonu darty'e geri götürdüm iade etmek istiyorum dedim yok alamayız falan filan bende ayıplı ürün satmışşsınz dedim geveleyip durdu bende satan adam flası bozuk olduğunu söylemedi o yüzden aldım dedim yok servise gönderlim felan lan dedim madem satan adam bilmiyo ne boka bekliyosunuz burda dedim,baya bağırdım felan servise gönderdik eğer olmassa iade edilecek telefon akşam akşam ettiğim küfürle kaldım koca avm de yani darty den mal felan alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmivrgn

Bugün telefonu darty'e geri götürdüm iade etmek istiyorum dedim yok alamayız falan filan bende ayıplı ürün satmışşsınz dedim geveleyip durdu bende satan adam flası bozuk olduğunu söylemedi o yüzden aldım dedim yok servise gönderlim felan lan dedim madem satan adam bilmiyo ne boka bekliyosunuz burda dedim,baya bağırdım felan servise gönderdik eğer olmassa iade edilecek telefon akşam akşam ettiğim küfürle kaldım koca avm de yani darty den mal felan alınmaz.

gecmis olsun hocam, ekranina falan bakin teslim alirken test edin sorun varsa yine gonderin

• Serviste o telefonun içine ederler
  • nazmivrgn kullanıcısına yanıt
    Çok büyük ihtimalle mağdur etmeyeceklerdir. Teknoloji marketler o kadar da güvenilir yerler değil. Sizin muhatabınız da servis zaten. Servis iade raporu düzenledi mi iş biter Öyle para iadesi yapmam falan demekle de olmaz o işler. Teşhir ürününün ayıbı en fazla kozmetik olarak olabilir. Ama donanımsal sorunlu cihazı satamazlar. Satsalar da servisin iade raporu karşısında hiçbirşey yapamaz paşa paşa iade alırlar. Dediğim gibi servisle görüş sen. Hatta iade derlerse yeni cihaz verseniz de olur iadeye gerek yok diye ağız ara bakarsın sıfır cihaz verirler

• criptex C kullanıcısına yanıt
    servisin telefon no su yok ama 15 gün içinde gelicekmiş başka telefon verirlerse hayır demem :D
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Servis onarıp geri gönderirse :(
  • telde en baştan hatalar mevcut bence fazla kurcalamadan geri ver ilerde başka sorunlarda ortaya çıkabilir
  • Pandomim00 kullanıcısına yanıt
    Geri almyor teşir ürün olduğu için falan filan laf cambazlığı yapıyorlar hakaret ediyorum ondanda anlamıyor

Edit:içine hat bile takmadım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 20 Şubat 2014; 21:22:21 >
  • of of of valla yerinde olmak istemem gercekden uzucu bir durum kardesim umarım sorunlar çözlür
  • Pandomim00 kullanıcısına yanıt
    Gerçekden çok deli eden bi durum o kadar piyasa araştırması yap git teşiri al kendime kızmam gerekiyo benim hatam nexus4 ve motorola moto g aradım bi hafta hiçbiyerde yok deli olcaktım o arada buna yapıstım iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmivrgn

Gerçekden çok deli eden bi durum o kadar piyasa araştırması yap git teşiri al kendime kızmam gerekiyo benim hatam nexus4 ve motorola moto g aradım bi hafta hiçbiyerde yok deli olcaktım o arada buna yapıstım iste

Bi gelişme varmı ?

• Dün verdim işte gelişme olunca paylaşırım valla ne büyük forummuş bu ya
  • İade konusu servis raporuna bağlı. Sıfır kutusunda alıp sorun yaşasan yine servis raporu gerekiyor. Sen servisle aranı sıcak tut :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.