Şimdi Ara

Teşhir 50vt50 mi 50stw60 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. Karar veremedim. Teşhir 50vt50 mi 50stw60 mı? Teknik açıdan çok fark var mı aralarında. Daha doğrusu 2012 nin VT serisi 2013 ün st serisinden görüntü kalitesi açısından geride midir?

Teknosada teşhir ürünü vt 50 ve 300 Tl hediye çeki 3400 TL. ürün 6000 saat çalışmış.
    stw 60 geçen haftasonu bimekste 3270 tl civarındaydı. bir daha o fiyatı bulmak zor şu anda 3500 civarında.

• 6000 saat?
  • 6000 saat çalışmış ürüne 3400 TL mi ödeyeceksiniz.
    Teşhir ürünlerine 6 ay garanti verdiklerini söylemişlerdi bana.
    6000 saat 250 gün yapar !
    Ben olsam bulaşmazdım.
  • Garanti fatura tarihinden itibaren 2 yıl. uzatmak istersen ücret ödüyorsun.
  • teknik açıdan karşılaştırır mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazi1902

Tecrübeli arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. Karar veremedim. Teşhir 50vt50 mi 50stw60 mı? Teknik açıdan çok fark var mı aralarında. Daha doğrusu 2012 nin VT serisi 2013 ün st serisinden görüntü kalitesi açısından geride midir?

Teknosada teşhir ürünü vt 50 ve 300 Tl hediye çeki 3400 TL. ürün 6000 saat çalışmış.
    stw 60 geçen haftasonu bimekste 3270 tl civarındaydı. bir daha o fiyatı bulmak zor şu anda 3500 civarında.

Merhaba 50vt50 istanbul form bayrampasa teknosa da olanmidir kullanım saatine sizmi baktiniz bende musteri olmuştum bana 8 aydır teshirde olduğunu söylediler bende kafamda bir hesap yaptım 3200 saat yapiyor guvenemedim almadim ve hala ikinci ele düşmesini bekliyorum hayalimdeki plazma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar ,
    50stw60 kullanıcısıyım
    arkadaşımdada 65vt50 var
    donanım açısından pek karşılaştırma imkanı olmasada görüntü olarak karşılaştırdık birbiririne cok yakın
    vt50 bi yerde st60
    vt50 de görüntü ayarlarından bazı ayarları acıp ince ayarları yaptığınızda aldığınız görüntüyü stw60 da norma modda görebiliyorsunuz nedeni bazı düzeltmeleri donanımsal olarak müdahalade bulunulmuş elbetteki stw60 dada isf calibrasyon ayarları renk doygunlukları parlaklık ve kontrasları gamma ayarları mevcut. teşhir vt50 alınma yerine kutusunda iciniz rahat bi stw60 almanız daha mantıklı olacaktır. bilgi amaclı yazdım tabiki ne alacağınıza siz karar vereceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vt50 çöp olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.