Şimdi Ara

Tertemiz sorunsuz anne baba veya 2.hat telefonu SS'li(e250 40tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşkar herkese merhaba,

elimde fazlalık duran temiz kızagında filminde vs sorunu olmayan e250 telefonumu satışa çıkarıyorum. Fazlalık elimde duruyor. En azından uygun fiyata temiz bir cihaz arayanın işi görülmüş olur.

Fabrika çıkışlı filmi dahi degişmedi,öyle piyasada bulunan adi zırt pırt sorun çıkaran film degildir yani.

Yanında şarj makinesi ve ekstradan 2gb hafıza kartını da göndericem.

Şarjı 3gün gidiyor,ortalama kullanımda. Dedigim gibi hiçbir sorunu yok alınıp hattı takılıp uzun süre sorunsuz kullanılacak bir telefondur.

satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossPower -- 20 Şubat 2013; 1:28:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

elimde fazlalık duran temiz kızagında filminde vs sorunu olmayan e250 telefonumu satışa çıkarıyorum. Fazlalık elimde duruyor. En azından uygun fiyata temiz bir cihaz arayanın işi görülmüş olur.

Fabrika çıkışlı filmi dahi degişmedi,öyle piyasada bulunan adi zırt pırt sorun çıkaran film degildir yani.

Şarjı 3gün gidiyor,ortalama kullanımda. Dedigim gibi hiçbir sorunu yok alınıp hattı takılıp uzun süre sorunsuz kullanılacak bir telefondur.

Fiyat:40tl

resimler baş aşagı olmuş kusura bakmayın tablet ile baglanıyorum bu kadar oldu

İbrahim hocam yine ben
    Bir adet Pm gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 7 Ocak 2013; 5:32:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

Fiyat:40tl

resimler baş aşagı olmuş kusura bakmayın tablet ile baglanıyorum bu kadar oldu

İbrahim hocam yine ben
    Bir adet Pm gönderdim

cevapladım yunus hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossPower -- 7 Ocak 2013; 6:13:36 >

• cihaz formula2000 nikli arkadaşıma rezervedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.