Şimdi Ara

Tertemiz Sony WH CH 500 Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tertemiz Sony WH CH 500 Bluetooth Kulaklık
    Merhabalar,

Eylül ayında satın almış olduğum kulaklığımı satıyorum.
    Geçtiğimiz hafta ufak bir ses sorunundan kaynaklı garantiye verilmiş olup, yenisi ile değişim olmuştur.
    Kutusundan yeni çıkardım. 1 saat kadar kullanıp kenara kaldırdım.
    Kutusu dahil tüm içeriği tamdır.

Tertemiz Sony WH CH 500 Bluetooth Kulaklık

Özellikler ve Teknik Nitelikler
    Gün boyu, kesintisiz müzik dinleyin. NFC™ Tek dokunuş özelliğiyle kolayca eşleştirme imkanı ve 20 saate varan uzun pil ömrü sayesinde BLUETOOTH® bağlantısı üzerinden kablosuz olarak akış gerçekleştirin.

Özellikler ve Teknik Nitelikler

NFC™ Tek Dokunuşla Kablosuz BLUETOOTH® akışı
    Kompakt 30 mm sürücü birimi
    20 saate kadar müzik çalma süresi
    Mikrofonla kolay eller serbest görüşme ve sesli yardım komutları
    Kolay seyahat için döner tasarım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Ekim 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sony WH-CH500 Bluetooth Kulaklık: Enfes Ses Deneyimini Keşfet

Sony WH-CH500 Bluetooth Kulaklıklar, üstün ses kalitesi, konforlu tasarımı ve uygun fiyatıyla öne çıkan mükemmel bir seçenektir. İşte bu kulaklıkları tercih etmeniz için nedenler:

• Dinamik Baslar: WH-CH500, derin ve etkileyici baslar sunan Dinamik Bas İyileştirici özelliğine sahiptir.

• Uzun Pil Ömrü: Tam şarjla 20 saate kadar çalma süresi ile tüm gün kesintisiz müzik keyfi çıkarabilirsiniz. Hızlı şarj teknolojisi, 10 dakikalık şarjla 90 dakikalık çalma sağlar.

• NFC ve Bluetooth Bağlantısı: NFC özelliği ile tek dokunuşla cihazlarla hızlıca bağlantı kurabilir ve Bluetooth teknolojisi ile istikrarlı bir kablosuz bağlantının keyfini çıkarabilirsiniz.

• Hafif ve Konforlu: WH-CH500, uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Hafif yapısı ve ayarlanabilir kafa bandı, konforlu bir deneyim sağlar.

• Dahili Mikrofon: Kulaklığa entegre mikrofon, aramaları eller serbest olarak yapmanızı ve sesli asistanları kullanmanızı sağlar.

İster müzik tutkunu ister rahatlama arayan biri olun, Sony WH-CH500 Bluetooth Kulaklıklar tam size göre. Enfes ses kalitesinin, konforlu tasarımın ve uygun fiyatın mükemmel birleşimi ile müzik deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.