Şimdi Ara

Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu zaten az çok bilirsiniz.Eskilerin en güzel,en tarz telefonlarından.
    Telefonda en ufak sorun sıkıntı yoktur.Bildiğim kadarıyla bütün operatörlerle çalışıyor.İmeisi yurtiçi yasal kayıtlı.Kesinlikle tamir görmemiş tertemiz.
    Zamanında özenle kullanılmıştır.Sanıyorum 2001 gibi alınmıştı.Yaklaşık 2005 yılından beride özenle muhafaza edilmiştir.
    Bataryasını yeni sayılır.Yanlız lacivert batarya bulamadığım için gri alıp arka kapağını lacivert ile değiştirdim.Görsel yada işlevsel sorunu yoktur.Sadece arka pil kapağında ister istemez az biraz deforme oluştu.Şarjı yaklaşık 3 gün gidiyor.
    Şarj aleti orjinal şarj aletidir.Yanlız kablosunda ufak bir temas problemi olmuştu ve tarafımdan ufak bir tamirat geçirdi.Şuan tamamen sorunsuz.Görsel olarakta ufak bant dışında sıkıntısız.
    Bu tertemiz GD92 için istediğim fiyat 150 tl dir.Şehir dışı kargo bana ait.Pazarlık yok.Zaten satış keyfi.Satılmazsa durur sorun değil.
    Saygılar...

Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert
     Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert
     Tertemiz PANASONİC GD92 Lacivert
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqrcqr -- 2 Nisan 2015; 15:46:04 >

• Selamlar..? BU telefonlar ne kadar saglam yahu hala var mı..?Biizim yeni telleri 1 yere düşür nakavt işi bitti.?Bide bu telefon Levent Yükselin Sultanım klibinde levent Yükselin elindeki telefonhttp://www.youtube.com/watch?v=Mh2zOMInf64 nerden nere..?İİİ satıslar..?
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    Selamlar teşekkür ederim.Gerçekten çok sağlam bir telefondur.
    Yanlız klipteki telefon GD92 değil 93 sanırım :)
  • Anılarım depreşti, kese müsait olursa alırım belki.
  • çağrı hocam referansa da yazdım ama buraya da yazmak istiyorum:
    gerçekten forumda ender rastladığım son derece nazik ve ilgili birisidir,
    kendisinden nexus aldım ve ilanda sıfır ayarında yazıyordu ve kesinlikle telefon kutusuna kadar pırıl pırıl hiç kullanılmamış gibi duruyordu.
    alışveriş yapmak bir yana insana değer vermesi ve saygı duyması gerçekten takdiri hakediyor.
    buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. başka alışverişlerde görüşmek üzere.
    saygılarımla
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Ömer hocam.Herşey karşılıklı.Sizde aynı şekilde çok nazik ve saygıdeğer birisiniz.
    İkince el forumunda hobi olarak takıldığım için alışveriş yaptığım kişilerin memnuniyeti ve güveni paradan önce gelir benim için.
    Sizinle yaptığımız alışveriştende çok keyif aldım.İnşallah başka alışverişlerde yine karşılaşırız.
    İlginiz ve güzel yorumunuz için tekrardan çok teşekkür ederim.
    Saygılar.
  • çagrı bunu nerden buldsun böyle nazarlık resmen:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sevdiğim bi abimin telefonuydu Mustafa.Kullanırken masanın üzerine bile koymazdı o denli temiz kullanırdı.Sonra bana verdi sağolsun.Sıfırdan farksız neredeyse.Arada bende kullanıyorum nostalji oluyor :D
    Zil sesi yeter:)) Çaldığı yerde bütün dikkatler üzerimde :)))
  • Valla iyiymis bendede cd930 vardi bi arkadasa vermistim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8210 um hala duruyor evde. Anılar depresti. Sizin yerinizde olsam satmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam GD92 de güzel cihaz ama GD90 efsaneydi be :D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/50664/panasonic-gd90-efsane-melodi
  • aydinozsoy kullanıcısına yanıt
    Zaten bende vazgeçicem gibi.Arada kullanıyorum güzel oluyor.
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu linkteki melodi GD92 nin zaten:) Yanlış yazmışlar.
    GD 90 da olması lazım evde.Babamın eski telefonuydu oda:D
  • Bende de 2 tane gri var, anılarım depreşti.
    şarj aletini bulamıyorum ki durumları nedir bakıyım. Elinde şarj aleti olan varsa bana ulaşırsa sevinirim :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Şehir dışındayım.Ankaraya gittiğimde bakayım.1 tane gd90 şarj aleti olması lazım diye hatırlıyorum.
    Gd90 ın şarj aleti 92 ye uymuyor sanırım ama bakayım uyarsa haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqrcqr -- 18 Mart 2014; 19:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqrcqr

Şehir dışındayım.Ankaraya gittiğimde bakayım.1 tane gd90 şarj aleti olması lazım diye hatırlıyorum.
    Gd90 ın şarj aleti 92 ye uymuyor sanırım ama bakayım uyarsa haber veririm.

Sanırım uymuyor, ve bendekide gd90 şarjı sanırım var bende bi tane panasonic ama uymuyor. Siz yine bir bakın, olursa çok makbule geçer.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Evde gd92 şarj aleti buldum.Fakat orjinal değil.Ve soket kısmı biraz sorunlu.Fakat düz bir zeminde oynanmadığı sürece şarj ediyor.Yerinden felan çıkmıyor.Kendi telefonumda denedim.İşime yarar derseniz yollayayım müsait bi zamanımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqrcqr

Evde gd92 şarj aleti buldum.Fakat orjinal değil.Ve soket kısmı biraz sorunlu.Fakat düz bir zeminde oynanmadığı sürece şarj ediyor.Yerinden felan çıkmıyor.Kendi telefonumda denedim.İşime yarar derseniz yollayayım müsait bi zamanımda.

Ben biraz daha bakınayım saga sola, bulamazsam onu yollamanı rica ederim senden, çok teşekkür ederim.
  • vay be yıllar önce yine o zamanın değeriyle 90 tl.ikinci eline vermiştim,şimdi tarih canlandı bir anda gözümde hey gidi gençlik....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.