Şimdi Ara

Tertemiz NOKIA C3 ll Full kutu + 21 Ay garantili + 4Gb Hafıza kartıda hediye !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar...

Mediamarkt mağazasından 29.06.2011 tarihinde aldığım NOKIA C3 telefonu satışa koydum. Telefondan çok memnundum aldıktan sonra 2 ay kadar kutusunda bekledi kullanılmadı. Son 1 aydır kullanıyordum cihazı ancak yurt dışından iphone4 gelince cihaza gerek kalmadı ve bu cihazı almyı düşünen arkadaşlarımıza makul bir fiyatla verebilirsek ne mutlu yoksa çekmecede duracak.

♦Cihaz kozmetik olarak çok temiz durumdadır.
    ♦Ekranındaki jelatini dahi durmaktadır.
    ♦Cihaz darbe görmedi,düşmedi, sıv ıteması görmedi.
    ♦Sıfır alınmış gibi durmaktadır.
    ♦Orjinal kutusu,Şarj aleti ve kulaklığı ile full içerik gönderilir.
    Ayrıca 4Gb hafıza kartıda hediyedir.

Ayrıca cihaz için 15 lira değerindeki deri kılıfında kullanıldı kılıfta alan arkadaşıma hediyem olsun.
    Fiyat için elbette yorumlar yapılacaktır ancak cihazı alırken 1 yıl boyunca düşmelere, sıvı temaslarına ve hatta sinirlenip cihazı duvarda parçalasanız dahi kaskosu var. Cihazı alırken 40 lira fazla verip kasko yaptırmıştım.Kasko belgeside faturasında görünüyor. Tüm Türkiye'deki MediaMArkt'larda geçerlidir..

Tertemiz NOKIA C3 ll Full kutu + 21 Ay garantili + 4Gb Hafıza kartıda hediye !!!

Fiyat : usb2.0 kardeşime satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 3 Ekim 2011; 16:46:16 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

pm

Cevaplandı kardeşim
  • tarafımdan alınmıştır
  • Tekrar hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.