Şimdi Ara

Tertemiz Logitech z906 + bt kiti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tertemiz Logitech z906 + bt kiti.

Ürün çok temiz ve sıkıntısızdır. Tüm aparatları duruyor ve sorunsuz çalışıyor. Kumandası mevcut. Ekstra olarak logitech bluethoot aparatı mevcuttur. Onda da problem yoktur. Ürünü apartmanda kullandığım için sesi ve bass'ı hiç bi zaman fulleme şansım olmadı en kısık basta ve %10 civarı seste kullandım . Bass ta patlama cızırtı falan hiç bir sorun yoktur. Ürünün kutusu vardı fakat taşındığım için ne kutu ne faturası yok elimde. Media marketten alında 2018 martta .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam. Desteğine ihtiyacım var. Bu sistemi Bluetooth ile tv ye kablosuz başladığında ses görüntü kaybı oldu mu? Sistemi 5.1 olarak kullanabilir miyiz bu aparat ile? Niye soruyorum bluetooth DTS ac3 DOBLY dijital destekliyor mu? 2019 tv ye logitech x540 bağlayacağım o yüzden soruyorum.

Yoksa şu alet ile mi kullanmalı:https://www.hepsiburada.com/alfais-4439-5-1-ch-dac-optik-digital-to-analog-coaxial-toslink-cevirici-donusturucu-ses-dekoder-adaptor-p-HBV00000X6MYL?wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-nontv-tv-aksesuarlari&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMI-uSF4vjP8AIVLgWiAx1f5AJMEAAYAiAAEgInMPD_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enenengin -- 17 Mayıs 2021; 8:26:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• selamlar, ürün hala satıılk mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.