Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tertemiz İphone 3g Siyah Genpa Satın Al 21 Mayıs 2012 23:47 1 1 Tertemiz İphone 3g Siyah Genpa kırığı çatlağı olmayan tertemiz bir alet ekranda 3 cm bir çizik var cebimde olmus bende anlamadım genpa cihazıdır garantisi bitmiştir resim ürünün kendi resmidir jb yapmadım alan yapmak isterse yapar genpa cihazı oldugu için simlock olayı yoktur. hiç bir şeyle takas düşünmüyorum cihaz boşta orjinal sarj aleti ve kutusu ile gönderilcektir. cihazın kondisyonu 10 üzerinden rahat 9 alır nesli tükenmiş bir 3g beni forumda bilen bilir kargo benden mng ile türkiyenin heryerine önce para şeklinde aynı gün kargoya verilir ertesi gün elinizde olur alan arkadaşlara güle güle kullanmak nasip etsin cep telefonundan ulasırsanız daha hızlı sonuc alırsınız pazarlık yapmıyorum fiyat gayet iyi bu cihaz için kargoda yok resimler cok net cıkmadı cepten cektiğim için ama bir kaç tanede gündüz çekip eklicem Fiyat : 325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün JİAYU G4 BASİC SİYAH ADETLİ ŞOK FİYAT SON İKİ ADET 50 tl ve üstü hepsiburada çeki aranıyor Satılık Galaxy Gio Beyaz Çok Uygun Fiyata 150 TL AİNOL,RAMOS,SMARTQ,CUBE,WİNDOW,TECLAST,ONDA (RAMOS W30HD STOKTA ŞOK FİYAT)