Şimdi Ara

tertemiz garantili kutulu 10 günlük p850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlatmaya gerek yok 3.2 megapiksel tv bağlantısı bluetooth mp3 player yanında 512mb hafıza kartı garanti fatura full kutusunda ihtiyaçtan satılık istanbuldayım
    05324859440 sıfır 1100ytl 800ytl ye veririm hakan biraz pazarlık payıda vardır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu mahlukun hiç bir alış verişine güvenmeyin kedisi kişiliksiz adi herifin tekidir daha fazla bişi demicem
  • sana satmadım zorunamı gitti olum seni tanımam etmem kim fazla verirse ona satarım babamın oğlumusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serintuna -- 16 Haziran 2006; 22:20:25 >

• ulan adi herif madem beni tanımazsın bende seni tanımam ne b.k yemeye benım özelime zürriyetime küfür etersin adi herif resim eklene bilse ekleyecekdım buraya ( ayrıca senden tel almaya felanmı kalktımkı bana satmaman zoruma gitsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanaldarbe -- 16 Haziran 2006; 22:26:23 >
  • ustadım bir haksızlık ve ticaret ahlakına uymayan bir davranış var ise burada açıkça belirtin ki herkes bilsin. eğer yok ise de şahsi kavgalarınız için forumu kullanmayın en azından pm i kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 16 Haziran 2006; 22:39:29 >
  • dostum ana bacı söven benmiyim özelden 6 tane mesajın var özelde tutuyom ağza alınmıcak şeyler yazmışın isterse modlar bakabilir
    yanlış anlaşılma olmasın ben bu arkadaşa hiçbişey satmadım yada almadım sadece telefon almak istemişti benden anlaşamamıştık...
    ondan sonra olanlar oldu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serintuna -- 16 Haziran 2006; 22:39:40 >

• yaw anlamadım benım burda bi dunya insanla alıs verişim oldu sen bana tel satmadın diyemi ben sana küfür edim ben küfür etmeye alısık olmayan bir insanım ama sen bana küfür edince elbette benımde tepem atar bundan 1 ay önce bana küfür ettin bende hali ile sana etmişdim şimdi 1 ay sonra kalkmıs yine bana küfür etmişssin özelden hoşunamı gidiyo sanaldan küfürleşmek bilmiyom ama sunu bil ben kendime yakıstıramıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum haytımda kimseye küfür etmem tanıyanlar bilir burda 3 tane psp 2 tane telefon ve 2 tane ps2 satıım hiç sorun olmadı bi tek sen oldun hata kimde acaba

• yorum yapmıyorum konunun uzamaması için herkezden özür dilerim konu buraya yansıdığı için ...
  • 2 dakka bos birakmaya gelmiyor meydani dagilin ulennnnnnn
  • BU KÜFÜR OLAYININ ASIL SEBEBİ NE Kİ ARKADASLAR DURDUK YERE BİRBİRİNİZE SÖYLENDİNİZ
  • ya abi uzatmayın artık yaaa bize ne ki küfürlerin eger söz werdiyse satmadıysa weya ne biliiim öle bişeler olmadıkça bize laf düşmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.