Şimdi Ara

Terrace of Endless Springs World Race.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T14 son raidi açıldı şuan 25man 10 guild, 10man 1 guild(obviously Paragon) 3/4'teler bayağı guild var bakalım kim alacak son boss'u. Catastrophe tebrik ederim kesmişsiniz HoF'u sizden de bekliyoruz 3/4 en az

• bu hafta kill zor diyorlar. gelirse de 25 man guildden gelebilir class stackle. bakalım merak ettim son bossu ben de baya zor diyorlar
  • full raid 509 itemlevel'a göre tune edilmiş galiba. Bir de ek faz var Ragnaros gibi onu merak ediyorum bakalım haritada geziliyor galiba.

quote:

Terrace of Endless Springs World Race.
    The Dread Expanse
    On heroic difficulty the Sha of Fear retreats to the Dread Expanse at 50% remaining health, dragging players along with him. This watery wasteland is a place of the Sha's making where he has access to a new set of abilities.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

T14 son raidi açıldı şuan 25man 10 guild, 10man 1 guild(obviously Paragon) 3/4'teler bayağı guild var bakalım kim alacak son boss'u. Catastrophe tebrik ederim kesmişsiniz HoF'u sizden de bekliyoruz 3/4 en az

teşekkürler :)

envy %60'ta enrage görmüş 15 dk'da. son phase'e %50'de geçtiği için muhtemelen o kısma kadardır enrage timer.

yeni başladık biz de. stream açık

http://tr.twitch.tv/chaosbreed

• paragon contenti bitırdi. Nerde dragon soul daki koreli tayvanlı gençler, merak ediyom bu adamlar nası o dpsi yetiştirdi enrage time önce kesti, videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.www.wowprogress.com/guild/eu/lightning-s-blade/Paragon

Not: Az önce oyuna girdim method realm first patlattı :Dhttp://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/Method

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 25 Kasım 2012; 9:33:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Auchindoun - Living After Midnight
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.