Şimdi Ara

Terra8800 v3.7 > u8800 için iyileştirilmiş Huawei fabrika yazılımı - 2012-08-06 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
7
Favori
34.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmel sıkıntısı Huawei'den gelecek güncellemeyle çözülecek. Biz de bekliyoz!
  • Arkadaşlar Elite 9.7 de memnunum bu romu daha iyidir diyen varmı gecmeme gerek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Slithreen

Arkadaşlar Elite 9.7 de memnunum bu romu daha iyidir diyen varmı gecmeme gerek varmı

.35 kernel ROM kurmak zorunluluğu hissetmiyorsan 9.7'de kal. Dertsiz başına iş açma.
  • quote:

Arkadaşlar Elite 9.7 de memnunum bu romu daha iyidir diyen varmı gecmeme gerek varmı

Ben diyorum.Elindeki rom daha iyi geçme..
    9.7 herşeyiyle hepsinden iyi diğerlerinin birtakım eksikleri hala var maalesef ileride belki düzelirse geçersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 4 Mart 2012; 13:38:41 >

Orijinalden alıntı: radyougur

@TerraMino
    Bluetooth Kulaklık .35 de sorun çıkarıyor...
    .32 de de sadece 9.x serisinde düzgün...

Benim kulaklık gelmeden bir şey yapamam.

Daha uçağa bile binmedi. HK Post'da bekliyo meret!..
    HK Post'a da ayın 27'sinde verilmiş. Herhalde Mart ayının 3. haftasına kadar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 4 Mart 2012; 13:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMino

quote:

.35 kernel ROM kurmak zorunluluğu hissetmiyorsan 9.7'de kal. Dertsiz başına iş açma.

Bencede şu an 9.7 le cihaz rahat ben rahatım :-)
    Hocam diğer konudada sormuştum sanırım batarya kalibrasyonunu sanırım yanlış yaptım cihazın sarj %0 ken sarja takıyorum birden %30 la başlıyor sarj olmaya bunu nasıl dzeltebilirim tekrar kalibrasyon olurmu

@radyouğur evet bencede kaliyim dediğiniz gibi 9.7 guzel

• quote:

Bencede şu an 9.7 le cihaz rahat ben rahatım :-)
    Hocam diğer konudada sormuştum sanırım batarya kalibrasyonunu sanırım yanlış yaptım cihazın sarj %0 ken sarja takıyorum birden %30 la başlıyor sarj olmaya bunu nasıl dzeltebilirim tekrar kalibrasyon olurmu

@radyouğur evet bencede kaliyim dediğiniz gibi 9.7 guzel

Batarya kalibrasyonu için bir uygulama vardı. Onu çek ve telefon açıkken şarj et. Arkasından uygulamanın istediği şeyleri uygula. Uygulama sırasında şarj aleti fişte olsun. Çıkarmadan kalibre et.

Ben Terra8800 kullanıyorum. Birkaç hafta kafa dinleyeceğim.

Oguzhan'dan rica ettiğim şeyleri yapabilirse, Elite X için güzel şeyler olacak.
    Elite SX'i de o zaman veririm. SX'in şu anda çok fazla problemleri olduğundan bekletiyorum. Daha önce de dediğim gibi artık sık sık ROM yayınlamayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 4 Mart 2012; 14:01:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radyougur

@TerraMino
    Bluetooth Kulaklık .35 de sorun çıkarıyor...
    .32 de de sadece 9.x serisinde düzgün...

Benim kulaklık gelmeden bir şey yapamam.

Daha uçağa bile binmedi. HK Post'da bekliyo meret!..
    HK Post'a da ayın 27'sinde verilmiş. Herhalde Mart ayının 3. haftasına kadar gelmez.

1 haftası kalmış

Benim açımdan sadece iki problem kaldı.
    Onlarıda zaten biliyorsun ama forum okuyucuları için yazıyorum.
    Elite X10 da bluetooth ve pusula (ki senden kaynaklanmıyor) ,
    Terra8800 da ise sadece blueTooth ..
    Bence başka bir broblem kalmadı...

Atmel sıkıntısı Huawei'den gelecek güncellemeyle çözülecek. Biz de bekliyoz!

dzo ics 1.12 de atmel sorunu çözüldü yazmış ama işe yarar mı

Orijinalden alıntı: kadiraybar

B518

http://www.mediafire.com/?wc0zt9huiszwpj9

Eyvallah arkadaşım, çok makbule geçti, Allah razı olsun...

Ben 9.7 den .ok memnunum telimle aşkımız hiç bitmesin istiyorum. Şimdi ses iyi konuşma iyi, gittim bide scheender mdıır nedir 50 kağıtta ona versim güze bri de kulaklık aldım sesler canafartalar. Uygulamalar falan da çok iyi valla bu romu kolay kolay bırakasım gelmiyor.
    O yüzden terramino nun tek rakibi gene kendisi . 9.7 den daha iyisi çıkana kadar budur:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 4 Mart 2012; 14:31:15 >
  • Terraminno seni bulmuşken bir soru sorayim.
    Marketten carton camera diye bir program yükledim. Bu programı açınca kamerayı kullanıyor. Fakat kameradan aldığı görüntü ekranda ters görünüyor. bunuun sebebi ne olabilir. dü<eltilirmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 4 Mart 2012; 14:34:04 >

Orijinalden alıntı: citykhan

Terraminno seni bulmuşken bir soru sorayim.
    Marketten carton camera diye bir program yükledim. Bu programı açınca kamerayı kullanıyor. Fakat kameradan aldığı görüntü ekranda ters görünüyor. bunuun sebebi ne olabilir. dü<eltilirmi acaba.

Sorun kernelle alakalı. Ancak kaydedilmiş resim düz olması lazım. Bir an için ekranda ters döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_arslan

quote:

Atmel sıkıntısı Huawei'den gelecek güncellemeyle çözülecek. Biz de bekliyoz!

dzo ics 1.12 de atmel sorunu çözüldü yazmış ama işe yarar mı

Onun verdiği kernel içinde düzeltme var. O kernel bizim ROM'larla çalışmaz, çünkü EGL sürücüleri farklı. Belki Oguzhan Mobile Terra8800'deki kernele o düzeltmeyi gömebilir. Sormak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: citykhan

Terraminno seni bulmuşken bir soru sorayim.

Sorun kernelle alakalı. Ancak kaydedilmiş resim düz olması lazım. Bir an için ekranda ters döner.

aynı sıkıntı bende de var o programda.. 9.7 de stockwell kernelde tersti franco nun 19 kasımdaki kernelinde de aynı sorun devam etti fotoğrafları da ters kaydediyor.. ben de bu romu indirdim geçsem mi diye bakıyorum 9.7 mükemmel bana tekrardan telefonu sevdirdi bırakasım gelmiyor hiç ama şeytan bir yandan dürtüyor dene dene belki daha iyidir diye gözüm doymuyor hiç

• Merhaba arkadaşlar Uğraşmamanız için 2.2 ve 2.3 yazlımlarının cwm dosyalarının olduğu bir sayfa hazırladım. ve aklınızda tutabiliceğiniz bir linkle size sunuyorum.

Dosyalara ihtiyacınız olduğunda buradan ulaşabilirsiniz.

kisa.tk/u8800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 4 Mart 2012; 15:04:45 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.