Şimdi Ara

TERMOSİFON İÇİN ÖNERİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogndmn

eca bulunduğum şehirde yok. bosch pahallı. baymak demirdöküm arsiton arçelik bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.

Baymak tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 16 Mayıs 2014; 22:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch RDG8012TR ile Bosch RDG8013TR termosifonlar arasındaki farkı/farkları bilen var mı? Boschu aradım, RDG8013TRnin üretimi durdurulmuş. Bu aralarındaki fiyat farkını açıklar mı sizce? Üretim neden durdurulur? RDG8013 9bar, RDG8012 7 barmış. Sanki 9bar almak ki fiyatı 783 görünüyor katalogda daha mantıklı gibi? Ama üretimi durdurulmuş bir ürüne 783 vermektense 923e üretimi devam eden bir ürün daha mantıklı olabilir. Öneri ve yorumlarınız ne bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smane

Bosch RDG8012TR ile Bosch RDG8013TR termosifonlar arasındaki farkı/farkları bilen var mı? Boschu aradım, RDG8013TRnin üretimi durdurulmuş. Bu aralarındaki fiyat farkını açıklar mı sizce? Üretim neden durdurulur? RDG8013 9bar, RDG8012 7 barmış. Sanki 9bar almak ki fiyatı 783 görünüyor katalogda daha mantıklı gibi? Ama üretimi durdurulmuş bir ürüne 783 vermektense 923e üretimi devam eden bir ürün daha mantıklı olabilir. Öneri ve yorumlarınız ne bu konuda?

Bizde RDG8012TR var kendisi eca üretimi ve sağlam. Şimdiye kadar sorun çıkarmadı bir buçuk yıl oldu. Diğer üretimden kalkan modelin üretim yeri farklı bir yerdi. Ama neden üretimden kalktığı hakkında bir şey diyemem. Yalnız bize de bayi önce RDG8013 getirtmiş yanlış sipariş geçerek kabul etmedik RDG8012 istedik.

• Konuyu hortlatmissininz :) bag evindekini soktuk getirdik oraya kucuk şu ihlasin vatrya minacik elektirikli ondan koyduk :D ama ileride kis baslamadan cok kucuk ihtimal belki oraya dusinursem sizlere ulasirim saolun yinede ama bi demir dokume bakin 15 seneden beri calisiyo hic bisi olmadan gitti iste elektirikci duz baglayinca koruma olmamis su kaynamis o sekilde 2 gun icinde durdu batlamadi korktuk cunku en sion bi suyu acak dedik iste plastik hortum yuvasindan cikinca icindeki su cikti bize iste yeni alak filan neyse yinede tesekurler

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.