Şimdi Ara

Termal macunu yeniledim pc durmadan kısa devre yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi termal macun yenilerken bilgisayarcı diye götürdüğüm bir yer sanırım soket pinlerini yamultmuş ve bunun sonucunda pcyi çalıştırırken durmadan kısa devre yapıyor.Yeni anakart siparişi verdim ama diğer parçaların zarar görmüş olmasından korkuyorum sizce işlemci,ekran kartı,ramler bu sorundan dolayı zarar görebilir mi ?

EK:
    Araştırmalarım sonucunda bazı forumlarda tek ramle çalıştırmayı deneyin yazıyordu onu uyguladığımdaysa pc açılıyor fakat ekrana görüntü gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ib -- 28 Temmuz 2018; 0:40:12 >

• Bilgisayarı yaptırdığınız yerle konuşsanız. Onlar bozmuş sonuçta.
  • Hocam anakartı yapacaklarının sözünü verdiler ama diğer parçalarında zarar görmüş olmasından korkuyorum o yüzden burada bilen arkadaşlara sormak istedim.
  • h.ib H kullanıcısına yanıt
    Anakartı yaptırsınlar. Diğer parçalara birşey olmaz. Parçaların tek tek seri numaralarını kaydet değiştirmesinler. Tekin bir yere benzemiyorlar. Para harcamaya değmez.
  • macunlamayı unutmasınlar bu sıcakta doğrudan yanıp gider yazık olur belli ki işi bilmeyen bir yere yaptırıyorsun mutlaka hatırlat kaliteli macunla macunlamalarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kısa devre oldu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.