Şimdi Ara

Termal macun değişim sonrası pc açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psunun ana karta olan bağlantı kablolarını kontrol edin. Kablo çıkmış olabilir buda anakarta yeterli güç vermiyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

anakart .alışıyor deyip yollayacaklardır. Göndermeden önce başka bir ram bulabilirsen çalışmayan slotlara takarak dener misin sadece merak ettim de.
    Elimde ddr4 yok ram ddr2 ramler var çalışırımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 21 Haziran 2018; 14:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Psunun ana karta olan bağlantı kablolarını kontrol edin. Kablo çıkmış olabilir buda anakarta yeterli güç vermiyor olabilir
    Kontrol ettim kalolarda bi problem yok

• Pointservisi aradım problemi anlattım işlemci soketleri yamulduysada böyle bir problem olabiliyormuş ben işlemci Söke’sini kontrol ettim yamulma falan yoktu böyle bişi olsa farkederdim işlemci soket değişimi 60 dolar dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 21 Haziran 2018; 14:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

Pointservisi aradım problemi anlattım işlemci soketleri yamulduysada böyle bir problem olabiliyormuş ben işlemci Söke’sini kontrol ettim yamulma falan yoktu böyle bişi olsa farkederdim işlemci soket değişimi 60 dolar dediler
    Hahaha servispoint mi geçmiş olsun hocam şimdiden :D. Msi’dan uzak durun o kart 3 kez garantiye gitsin bakın 3’ünde de arıza yoktur denilip gelmezse hiç bir şey bilmiyorum.

• Hocam cevabınızdan daha önce servispointe ürün gönderdiğinizi anlıyorum izlenimleriniz neydi başka msi servisi varmı

• Hocam komple tüm psu kablolarını söküp tekrar bağlayın. Düzeleceğini sanıyorum.
  • quote:

Hocam cevabınızdan daha önce servispointe ürün gönderdiğinizi anlıyorum izlenimleriniz neydi başka msi servisi varmı
    msi'ın tek bir servisi var o da istanbul'da başka bir yerde yok. Şimdiden geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Anakart'ı arızaya gönderdiğinizde 1 ay umudu kesin. Bir de vatanbilgisayar'dan aldıysanız vatan ile göndermeyin çünkü anakartı bir yerlerde unuturlar göndermezler. En iyisi kendiniz göndermeniz direk servise. Ha ben ne yaptım derseniz 2. kez gönderdiğimde forumdan ikinci el bir anakart almıştım onunla idare etmiştim. Sizinkiyle aynı sorundu üstelik. 2.sinde de malesef üründe arıza yoktur denildi tekrar bana gönderildi. Neyse lafı fazla uzatmayayım size ilk önerim 4x4 değil de 8x2 şeklinde ram almanız. O ramleri 2. elde okutun yerine ikinci el 8x2 gb alın. O şekilde idare edin.

• Anakartı henüz göndermedim eğer dediğiniz gibiyse zaten göndermemde

• Denedim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

Hahaha servispoint mi geçmiş olsun hocam şimdiden :D. Msi’dan uzak durun o kart 3 kez garantiye gitsin bakın 3’ünde de arıza yoktur denilip gelmezse hiç bir şey bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Aynısı bana oldu. Nerden biliyon?
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısı bana oldu derken servisle ilgili problemmi yoksa arızayla ilgilimi tam olarak hangisiydi

• quote:

Hocam aynısı bana oldu derken servisle ilgili problemmi yoksa arızayla ilgilimi tam olarak hangisiydi
    Tabii ki servis. En son kendim tamir ettim yabancı forumlardan çeviri yaparak. tam 3 kere yolladım. 3 kere de geri yolladılar.
    XMP profili açtığımda bios çöküyordu. Şimdi çökse bile geri yüklüyorum.
  • Arkadaşlar anakartı tamire göndermek zorunda kaldım araştırmalarım sonucu Ercan Salurlu adında bir arkadaşı tavsiye ettiler neyse uzun lafın kısası aradım böyle bir anakart bar dedim ekrana görüntü alamıyorum ram söketlerinde problem var dedim getirin bi bakalım yapabileceğimiz bişi varsa yaparız dedi daha önce usb 3.0 soketinin pimini takarken pimin birini kırmıştım bakmışken onada bi bakarsınız dedim sağolsun ikisinde halletmiş 250 tl masrafı oldu toplam anakartın fiyatı 2000 tl olunca bu para benim için çok iyiydi yaptırdım şu an için sıkıntı yok ayrıyetten 6 ay garanti veriyor isteyen arkadaşlara tel numarasını özelden verebilirim YouTube da bazı videolarıda var isteyen arkadaşlar buradan bakabikir kanalın adı teknik takip

• arkadaşlar buna benzer bir sorun bizim laptopta da başımıza geldi birçok yol denedik acaba fazla mı termal macun sürdük diyip iyice temizledik tekrardan sürdük birkaç açma kapama tuşuna 30 sn falan basın diyen oldu onu yaptık ramları çıkarıp yerlerini değiştik ekran yine gelmedi sonrasında BİOS pilini çıkarıp taktık sorun çözüldü. Denemenizi öneririm...
  • Tamamen arkadaşla aynı sorun 2 Ram slotu var bütün kombinasyonları denedim olmuyor yardımcı olabilecek varmı

• Beyler sanırım kesin çözüm ü buldum konu da ki herşeyi dendim ama olmadı biraz araşitirnca bios aracılığıyla gire bilcegminzi öğrendim del tuşuna yani cros tuşlarının üstündeki del tuşunsan bahsediyorum PC açılırken hiç Aralık vermeden basın ve açılsın eğer olmadiyssa başka yönetemelr deneyin ama bende oldu umarım Sizde de olur

• Nasıl eski macunu temizledin. Biraz daha detay verebilirsen daha iyi anlayabilirim.

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutma bloğunun işemciyle temas eden kısmını söküp işemci ve pompanın üzerindeki macunu yumuşak veya az nemli bezle sil ıslak mendilde olur yalnız kartın üzerine su damlamasın dikkat et pompanın işlemciye temas eden kısmını çizme dikkat et aynı şekilde işlemciyide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt

Peki ekran kartını ıslak mendil ile mi sildiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.