Şimdi Ara

Termal macun'a alternatif ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kasayı temizledik ama işlemcinin de termal macunu değiştirelim deyip sildik, buralardada satmıyorlar ondan alternatif birşey arıyorum fan dışarıda öylece duruyor , yardım lütfen..

• Arkadaşlar alternatif buldum, saolsun bi arkadaş mesaj attı gaviscon şurupdan bir damla kullanabiliyoruz
  • Yok gripini erit, onun suyundan damlat Macuna alternatif yoktur ve olamaz da. Bu iş için yapıldıysa, onu kullanmak doğru olandır.
  • Bu konuda deneyler vardı aslında konusu da vardı. Mayonez, sakız vb. Şeyler hatırlıyorum. Bir ara böyle muhabbet dönüyordu forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Onlar tamamen saçmalık, hele ki mayonez :)

Mayonez bildiğiniz yağ zaten.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    İçinde Sirke ve yumurta akı da var bunlar hep besleyici şeyler.

Valla bak sonuçları çok kötü değildi yani macunsuz kullanmaktan epey daha sağlıklıydı kısa vade için.

Ararım bulursam eklerim sonuçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 30 Mayıs 2015; 12:47:05 >
    Kısa vade için de olsa yanlış bence. Gider kenar mahalle bilgisayarcısından, en ucuz beyaz macunlardan alırım.

Yine de o acayip şeylerden sürmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan ve Termal Macun Seçimi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diş macunu süren var

Tabi öyle bir yer varsa öyle yapmalı herkes ancak köyde veya herşeyden uzak yazlıkta falansa eski bir işlemciyi çalıştırmak için kısa vadeli ve pratik bir çözüm olabilir böyle şeyler. Bilmekte yarar var aslında alternatifleri.

• Bengay sürebilirsin. İsmi yeter.
     Termal macun'a alternatif ??
  • Diş macunu sur

• @Dovahkiin

@_Dominic_Toretto_ Hocam istanbul'un ücra köşeleri zaten tek tük bilgisayar teknik servisi var onlardada termal macun yok babama söyledim gelirken almış bir şırınga
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:9:17 >
  • diş macunu iş görebilir forumda 6ay diş macunuyla kullanmış bir arkadaş vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

diş macunu iş görebilir forumda 6ay diş macunuyla kullanmış bir arkadaş vardı

diş macunu denedim fakat sanırım markaya göre farklılık gösterebiliyor ipana çok çabuk kuruyor mesela
    Konuyu buldum hocam. 2011'deymiş. Zaman ne çabuk akıp gidiyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_53370061/tm.htm
    http://www.hardwaresecrets.com/article/Thermal-Compound-Roundup-October-2011/1396/5

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Konuyu buldum hocam. 2011'deymiş. Zaman ne çabuk akıp gidiyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_53370061/tm.htm
    http://www.hardwaresecrets.com/article/Thermal-Compound-Roundup-October-2011/1396/5

Yalnız bi yorum var çok hoşuma gitti

quote:

Mesir macunu sürdük mü buna işlemci şaha kalkar durdura bilene aşk olsun :D :D :D

İyi hatırlıyorum bu konuyu :)
  • Ben colgeyt optik vayt ile 3 ay idare ettim. Daha onceleride bir çok defa diş macunu kullandım. İşeyaramıyor diyen arkadaşlar deneyip görebilirler. Ama tutupda sağlam işlemciye denemeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok az gres yağı kenarlara akmasın taşmasın dikkat. Koyu kıvamlı olması dolayısıyla bi ara kullanmıştım. Eski kasamda. Sökerken zor söktüm iyi yapışmıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.