Şimdi Ara

Terim'in beklediği teklif GS'den...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skibbeden aradığını bulamayan galatasaray, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'e tam yetkili sportif direktörlük önerecek; "Belirlenen bütçeyle futbol takımını istediğin gibi yönet" diyecek..
    Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor.
    Geçtiğimiz sezon yardımcı antrenör ile yaşanan şampiyonluk sonrası takımın başına gelen, ancak hazırlık maçları dahil takıma bir türlü arzulanan futbolu oynatamayan genç Alman teknik adama yönelik eleştiriler iyice arttı. Özellikle Steaua Bükreş'e Şampiyonlar Ligi ön elemesinde boyun eğilmesi ve Galatasaray'ın ligde ilk üç maçından sadece birini kazanabilmesi eleştirileri çoğaltırken, UEFA Kupası'nda Bellinzona karşısında deplasmanda alınan galibiyet de Michael Skibbe'nin rahat nefes almasını sağlamaya yetmedi.
    Bu karşılaşmada yenen üç gol, defansın sürekli aynı hataları tekrarlaması, son yıllardaki en önemli yıldız transferlerine karşın Galatasaray'ın minik bütçeli bir kasaba takımını zar zor yenebilmesi, yönetimde Michael Skibbe muhaliflerinin ellerini kuvvetlendirdi.

SESLER İYİCE YÜKSELDİ
    Tüm bunlar sonrası sarı-kırmızılı takımda bazı yöneticiler, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in Galatasaray'a dönmesi yönündeki görüşlerini giderek daha sık bir şekilde ve daha yüksek sesle dile getirmeye başladılar.
    Bu yöneticiler, UEFA Kupası'nda şampiyonluk yaşadıkları milli çalıştırıcı Fatih Terim'e sportif direktörlük teklif edilmesinden yana.

BECKENBAUER MODELİ
    Bu görev Türkiye'de uygulanan kısıtlı tanımıyla değil, Almanya ve İngiltere'deki örneklerde olduğu gibi tam yetkiyle önerilecek. Fatih Terim'e, "Gel bizim Beckenbauer'imiz ol. O Kaiser ise, sen imparatorsun! Yönetim olarak biz sadece bütçeyi belirleyelim; gerisini sana bırakalım. Sen istediğin teknik direktörü getir, istediğin futbolcuyu al, istemediklerini gönder. Altyapıyı da dilediğin gibi organize et. Kimse yaptıklarına karışmayacak. Yani, futbolun patronu ol" denilecek.
    B PLANI LUCESCU
    Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor.
    Geçtiğimiz sezon yardımcı antrenör ile yaşanan şampiyonluk sonrası takımın başına gelen, ancak hazırlık maçları dahil takıma bir türlü arzulanan futbolu oynatamayan genç Alman teknik adama yönelik eleştiriler iyice arttı. Özellikle Steaua Bükreş'e Şampiyonlar Ligi ön elemesinde boyun eğilmesi ve Galatasaray'ın ligde ilk üç maçından sadece birini kazanabilmesi eleştirileri çoğaltırken, UEFA Kupası'nda Bellinzona karşısında deplasmanda alınan galibiyet de Michael Skibbe'nin rahat nefes almasını sağlamaya yetmedi.

Bu karşılaşmada yenen üç gol, defansın sürekli aynı hataları tekrarlaması, son yıllardaki en önemli yıldız transferlerine karşın Galatasaray'ın minik bütçeli bir kasaba takımını zar zor yenebilmesi, yönetimde Michael Skibbe muhaliflerinin ellerini kuvvetlendirdi.

SESLER İYİCE YÜKSELDİ
    Tüm bunlar sonrası sarı-kırmızılı takımda bazı yöneticiler, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in Galatasaray'a dönmesi yönündeki görüşlerini giderek daha sık bir şekilde ve daha yüksek sesle dile getirmeye başladılar.
    Bu yöneticiler, UEFA Kupası'nda şampiyonluk yaşadıkları milli çalıştırıcı Fatih Terim'e sportif direktörlük teklif edilmesinden yana.

BECKENBAUER MODELİ
    Bu görev Türkiye'de uygulanan kısıtlı tanımıyla değil, Almanya ve İngiltere'deki örneklerde olduğu gibi tam yetkiyle önerilecek. Fatih Terim'e, "Gel bizim Beckenbauer'imiz ol. O Kaiser ise, sen imparatorsun! Yönetim olarak biz sadece bütçeyi belirleyelim; gerisini sana bırakalım. Sen istediğin teknik direktörü getir, istediğin futbolcuyu al, istemediklerini gönder. Altyapıyı da dilediğin gibi organize et. Kimse yaptıklarına karışmayacak. Yani, futbolun patronu ol" denilecek.
    İki takıma TFF'den ışık yok
    Fatih Terim'in milli takım dışında bir de kulüp takımı çalıştırması üzerindeki tartışmalar, deneyimli teknik adamın Ermenistan maçından önce "Ben de Tanjeviç gibi yapabilirim.
    Milli Takım yanında bir de kulüp takımı çalıştırabilirim" ifadesini kullanmasıyla başlamıştı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, "Ben ve arkadaşlarım milli takım çalıştırıcısının, iki takım çalıştırmasına hiç bir zaman sıcak bakmıyoruz.
    Milli takımlar sorumluluğu çok yoğun tempoda ve full time çalışılması gereken bir iş. Dolayısıyla milli takımlar sorumlusu sadece milli takım çalıştırır" demişti.
    İLLE DE FRANSIZ DİYENLER DE VAR
    G.Saray'da bazı yöneticilerin de "Yeni teknik direktörümüz Fransız olsun" görüşünü savundukları öğrenildi. Bu grup, Didier Deschamps'ın ismini ortaya atarken, Fransız çalıştırıcının adının son dönemde Newcastle için anıldığı öğrenildi. Deschamps, 2001'de başına geldiği Monaco ile 2004'te Şampiyonlar Ligi finaline çıktı. 2006'da Juventus'un başına geçti. Siyah-beyazlıları, Serie A'ya çıkardıktan sonra görevi bıraktı.
    Euro-2008 sonrası Domenech'in yerine Fransa Milli Takımı için adı geçti.
    (Sabah)

haber7.com

tarafımdan yorumsuzdur

• Esasında Terim bu futbolcularla iyi iş yapabilir. Ama o kadar çok antipati topluyor ki yaptığı devrim niteliğinde ki işler hasır altı ediliyor. Kendisinin anger-management denen zımbırtıya gidip öfkesini kontrol altına almasına gerek var. Ama o zaman da hırısnı kaybedebilir.
  • Haber kolpadır bence.Tam yetki verilcek olsa laudrup getirilirdi.
  • gündemdeki onca haberden sonra eğer aLırsak oLumsuz şeyLer oLacağı açık.
  • ben istemiyorum terimi.tabi bu kimin ne kadar umrunda tartışılır.
  • İnşallah yalan haberdir
  • Bu haber yalandır büyük ihtimalle. Her hafta açılan ve açılacak olan klasik skibbe ye muhalefet haberleri. Ayrıca terim milli takımda iyi para alıyor bize gelirse o kadar para veremeyiz. Hem terimin karakteri gereğiyle getirilen teknik direktörü yönlendirmek ister şunu yap bunu yap. Bunuda gelecek td kabul etmez. Yani yine td lik yapar ve karışıklık olur. Ayrıca maddi durumumuz da o kadar iyi değil al sana para git istediğini al diyemeyiz.

Artık bu skibbeyi kötülemek amacıyla açılan haberlerden çok sıkıldım. Adam kötüyse kötü yönetim gönderir, göndermezsede kötüleyeceğimize destekleyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ben istemiyorum terimi.tabi bu kimin ne kadar umrunda tartışılır.

Aynen bende istemiyorum.
  • şu an staj yapan skibbe yerine terim bile gelse daha iyi olur bence
  • terim gelcekse tamam skibbeyle devam edelim adam en azından karakterli şuan en uygun isim lucescu olmalı diye düşünüyorum
  • Tamamen hayal ürünü bir haber. Yalanlama gelecektir kulübümüzden. Ayrıca Terim gibi sinirli-agresif-teknik direktör kapasitesi belli-kibirli birini de takımımda görmek istemiyorum.
  • terim gelirse gidene kadar bırakırım galatasarayı. formalarımı atkılarımı da yakarım. bir dönem daha çekemem bu işkenceyi.
  • Lucescu

Bu kadar bekleyemeyiz
    Teknik direktör Aragones yönetiminde lige son 20 yılın en kötü başlangıcını yapan F.Bahçe'de, kapalı kapılar ardında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ligdeki ilk üç maçının sadece birini kazanıp ikisini kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde ise Porto'ya son derece etkisiz bir futbolla mağlup olan F.Bahçe'de, Aragones'in "Tamamen
    hazır hale gelmemiz 4-5 ayı bulur" demesi yönetimde şok etkisi yaptı. Yöneticilerin "4-5 ay beklemek demek bu yılın kaybedilmesi anlamına gelir. Bu kadar bekleme lüksümüz yok. Acilen çözüm bulmalıyız aksi halde ligde de Avrupa'da da hiçbir şey yapamayız" diyerek kolları sıvadıkları öğrenildi.

Ocakta operasyon var
    F.Bahçe'nin ocak ayı operasyonu için şimdiden harekete geçtiği ve Shakhtar Donetsk'in başarılı teknik direktörü Mircea Lucescu ile temas kurduğu kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş-Shakhtar Donetsk özel maçı için geldiği İstanbul'da, Ukrayna'daki Onkoloji Enstitüsü Lösemili Çocuklar Vakfı'na kendisinin isteği üzerine, bağış yaptığı için F.Bahçe'ye özel olarak teşekkür eden Lucescu'nun, sarı-lacivertli ekibi çalıştırmaya hazır olduğu belirtildi. Shakhtar ile sözleşmesi ocak ayında bitecek olan Rumen teknik direktörün, Aragones'ten çok daha düşük bir rakama imza atacağı da sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Del Bosque gibi olmasın
    Kötü sonuçların devam etmesi durumunda Aragones ile ocak ayında yolları ayırmayı planlayan F.Bahçe'yi en çok düşündüren konu ise İspanyol hocanın sözleşmesindeki tazminat maddesi. Aragones'e, 6 aydan önce gönderilmesi durumunda tüm alacaklarının yanı sıra 6 milyon euro da fesih tazminatı ödeyecek olan F.Bahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla önce masada anlaşmaya çalışacak. İkinci bir Del Bosque vakası yaşanmasından çekinen sarılacivertli kulüp, anlaşma sağlanamaması ve kötü sonuçların devam etmesi halinde ise tazminat ödemeyi göze alarak Aragones'i gönderecek ve Lucescu'yu takımın başına getirecek.

kaynak fotomaç

• gelecekse lucescu gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ben istemiyorum terimi.tabi bu kimin ne kadar umrunda tartışılır.

Aynen bende istemiyorum.

Bende istemiyorum
  • FATİH TERİM GELİRSE KORKARIM Kİ GS BİR 5 SENE DAHA GERİYE GİDECEK
    SON GELİŞİNİ HATIRLAYIN
    LUCESCUNUN TAKIR TAKIR OYNAYAN TAKIMINI DAĞITIP YERİNE KİMLERİ GETİRMİŞ VE TAKIM NASIL DA GERİLEME DEVRİNE GİRMİŞTİ
    ANCAK TOPARLAYABİLDİ GS KENDİNİ

FATİH TERİMLE OLACAK İŞ DEĞİL
  • Fatih Terimi Galatasaraya top toplayıcı olarak bile almam...
  • yalan haberdir yeni teknik direktör getirilecekse bu luce olur bence yönetim fatih terimi ibr daha getirmez Allah korusun
  • Bu ülke sadece Terim'e mi mahkum yeter artık yav.Neden Abdullah Avcı yada benzeri birisi denenmiyor?
  • Haber sallama ve Skibbe'yi dolayısıyla Gs'yi yıpratma çalışmaları bunlar , ancak Terim hakkındaki bazı yorumlara da kargalar bile güler ki gülüyorlar zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.