Şimdi Ara

Tergan da 14 Ocak Cumartesi İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona mesaj gelmişti cumartesi %70 indirim var diye cuma akşamı da avm de idim mağazaya gittim etiket fiyatı üzerinden indirim olacakmış nakit alanlara direk verdiler yanmasa da idare eder gibime geldi ,geçenlerde 147 ₺ ye bot almıştım 110 ₺ ye geliyor şu an hem kahve hem siyah almıştım. Mobildeyim şu an link atamıyorum n11 mağazaya yansimamiş umarım yansır. N11 de ki çizilen fiyatlardan %70 düşün mağazada ki fiyat o olacak.

edit:http://www.n11.com/magaza/tergan/ayakkabi-ve-canta-1001770 çizilen fiyat üzerinden %70 düşün mağaza fiyatı o, ama mağazada bu kadar ürün çeşidi yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 14 Ocak 2017; 10:48:29 >

• Kemal Tanca, Tergan, Desa, Hotiç, İnci, Cabani markaları yakın kalitede midir?
    İyi bir deri ayakkabı hangi markada diye sorsam bunların dışında markalardadır muhtemelen
    Ama 150-200 bandında sanırım en kaliteli alternatifler bu markalarda?

Edit: Adamların n11'deki ürünlerinde oranlar zaten %72-76-78... Hatta %92 bile var. Muhtemelen bu tutarlarda olacaktır ürünler. Aslında Kemal Tanca bir ayakkabı alacaktım anneme, n11'de %30 indirimleri vardı, mağazadan almak istediğimde indirimlerin bir kısmını n11 karşılıyor diye %20'nin üzerine çıkmadılar ben de almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 14 Ocak 2017; 0:54:35 >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    mağazada farklı misal şu botu hem siyahını hem kahvesini almıştım 147 tl ye 2-3 hafta öncehttp://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-siyah-crazy-erkek-bot-m16k1bt52445q43-P136739122 , mağazada ise bugün 110 tl ye falan gelicek, çok kalabalıktı cuma akşamı, cumartesi için ayırtanlar nakit alanlar, n11 dede yansıtılarsada indirimi çekle falan şunuhttp://urun.n11.com/gunluk/tergan-siyah-crazy-erkek-ayakkabi-m16s1ay52449q43-P134204056 almayı planlıyordum mağazada 95e falan gelecek n11 de 127

• Tergan saglam markadir fakat sakin ola suet botunu almayin bot su gorunce dagilip 2 numara ayaginiza buyuk gelir.bunu sakin unutmayin
  • Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    Evet bazı ürünler böyle ℅60 falan , 70 yaparsalar dediğiniz fiyata geliyor. Ama n11de ürünlerin çoğunda zaten ℅70'den fazla indirim ibaresi var.

Tanca magazasindaki yetkili n11 siparişlerini de mağazalardan gönderiyoruz dedi. Merkez bizi arıyor, bilgi veriyor biz de kargo yapıyoruz dedi. Ama oradaki fiyatla ürün veremiyorum. Ben de olsam oradan alırım , 30 lira az para değil dedi :) Neyse oradan alırım dedim bu kez de mağaza anında ℅30u bitti. Acelem yok
  • Tergana lanet. geçen seneki kış biterken sattıkları n11 deki hakiki deri botlarını hiç giymedik zaten hava sıcakken indirmişlerdi. bu kışın başında 10 gün giydik tabanı ortadan ikiye ayrıldı. kargo parasını ödeyerek garantiye yollayın dediler. yolladım tam 22 gün oldu. ne müşteri temsilcisi en ufak bilgi veriyor. ne firma teslim aldık diyor. 30 gün 20 iş günü bekleyin geri dönülür diyorlar. bu kadar ilgisiz alakasız dandik bir firma görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Kemal Tanca, Tergan, Desa, Hotiç, İnci, Cabani markaları yakın kalitede midir?
    İyi bir deri ayakkabı hangi markada diye sorsam bunların dışında markalardadır muhtemelen
    Ama 150-200 bandında sanırım en kaliteli alternatifler bu markalarda?

Edit: Adamların n11'deki ürünlerinde oranlar zaten %72-76-78... Hatta %92 bile var. Muhtemelen bu tutarlarda olacaktır ürünler. Aslında Kemal Tanca bir ayakkabı alacaktım anneme, n11'de %30 indirimleri vardı, mağazadan almak istediğimde indirimlerin bir kısmını n11 karşılıyor diye %20'nin üzerine çıkmadılar ben de almadım.

hotiç iyidr ama yakkabı dışında almayın. kemeri cüzdanı berbat. ayakkabıları iyi.
    inci eskisi gibi değil başkalarına yaptıroıyor çoğu ürünü
    deri diyince gözünüz kapalı alacağınız marka matraş. ayakkabı mont kemer cüzdan çanta herşeyi çok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ucuz olacak ama kaliteli olacak yapma ya
  • 2-3 ay önce de böyle bir indirim yapmışlardı, gittik mağazaya utanmadan ayakkabiya 600 lira yazıp üstünü çizip 180 yazmışlar. şimdiye kadar 3 cüzdan, 1 ayakkabı 2 de botlarını kullandım, marka olarak severim ama şu yaptıkları tek kelimeyle çakallık.
  • Dün ayakkabı dünyasından jack jones bot aldım 179.99 tl.
    Şimdilik sıkıntı yok bot çok hoşuma gitti.
    Ayakta gayet şık duruyor.

https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/jack--jones-erkek-kahve-deri-asker-botu_ID266158?d=9545
  • Tergan iyidir hiç maceraya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.