Şimdi Ara

Terek - Zenit 20.09.2010 maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu maçta sürpriz çıkacak

• Altta olablir
  • Oynadım tahminlerinizi yeniden paylaşmanız güzel

Terek - Zenit 20.09.2010 maçı
  • Zenit alır maçı. en kötü beraberlik olur mucize olursa.
  • en iyisi bu maça oynamamak ama ben iy 0(1,80) verdim biri evinde yenilmemiş digeri deplasmanda
    ama içimden bi his zenit affetmeyecek diyor
  • çifte şans 2 yada x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood -- 20 Eylül 2010; 15:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

en iyisi bu maça oynamamak ama ben iy 0(1,80) verdim biri evinde yenilmemiş digeri deplasmanda
    ama içimden bi his zenit affetmeyecek diyor

dar geldi sana angara hobaaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0-0 bitti, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 20 Eylül 2010; 17:02:16 >
  • 2.ci yarıyı izledim çok kısır maç oldu. sabah ilk golu zenit atar dediğime pişman oldum açıkçası.
  • Hocam. İddaa bölümü tekrardan canlanabilir. Tek lazım olan şey. Tahmin, tahmin, tahmin. O kadar konu açtım lig lig ayrı ayrı. Haftasonları gelince tahminlerimle upluyorum. Benden başka tahmin yapan çıkmıyor. Sizde yapsanız keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

Hocam. İddaa bölümü tekrardan canlanabilir. Tek lazım olan şey. Tahmin, tahmin, tahmin. O kadar konu açtım lig lig ayrı ayrı. Haftasonları gelince tahminlerimle upluyorum. Benden başka tahmin yapan çıkmıyor. Sizde yapsanız keşke..

aklımdan geçiyor da işten dolayı çok fazla takip edemiyorum belki pazar günleri olabilir. herkes hazır verilmiş tutacak tahmine oynayım derdinde.
  • bende tahmin yapmaya calisiyorum arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

Hocam. İddaa bölümü tekrardan canlanabilir. Tek lazım olan şey. Tahmin, tahmin, tahmin. O kadar konu açtım lig lig ayrı ayrı. Haftasonları gelince tahminlerimle upluyorum. Benden başka tahmin yapan çıkmıyor. Sizde yapsanız keşke..

bi çok kez maçların hava durumunu, takım degerlerini, geçmiş maç istatikslerini,cezalı oyuncularını otunu b*kunu yazıyorum adam geliyor sadece bu maç 1 olur veya 0 biter yazıp defolup gidiyor
    ya arkadaşım nedeni ne cevap yok belki dogru bilmiştir lafım yok ama iki satır bi neden yaz da bilelim

ondandır artık yazmıyorum
    misal arama yaparsanız hakan solak var norveç liginde bi çok kişiye kazandırmıştır ki kendisi bi çok yerde yazıyor ama o da bıraktı burayı yazmıyor artık eminim sende 3-5 gün sonra bana hak verip yazmayacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.