Şimdi Ara

TERCİHLER YÜZÜNDEN YAŞADIKLARIMIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20KA ile GRİ CİN olayını atlatamadan başıma çok büyük şeyler geldi. Pragkasabı, newberkaysan, aykut kocaman fanboi ve ben kahvedeyiz. Kaybeden bir daha 2010 yazmaz iddialı okey atıyoruz. Anlayacağınız gibi baya büyük bir iddia. Tabi bu kadar büyük bir iddia olunca kimse kaybetmek istemiyor. Oyunun bitmesine yakın ortam feci hareketlendi. Kahveci afro dedi yeter artık yoksa kavga çıkacak. Ama deli gibi oynuyoruz görmeniz lazım. Hiçbir sesi duymuyoruz. Tam o sırada kahveye biri girdi. Djcnlslmsmxkx dedi ki sonuçlar açıklandı. Ya dedik yürü git yemezler 6 Ağustos gece 12 de açıklanacak trolleme bizi. Bir daha afro emojisi atamayayım ki açıklandı dedi. Bunu duyunca okeyi bıraktık hemen telefonları açtık. Baktık forum çoktan öğrenmiş. İlk iş oğlumu aradım. Baba gtü tıp gelmedi dedi. newberkaysan sesli bir şekilde gülmeye başladı. Dedim niye gülüyorsun. "İki sıfır bir sıfır" dedi. Hepimizin ağzı açık kaldı. Evet tercihlerde de yanılmamıştı. Hemen toplantı için benim dükkana gittik. Çok seviyorlar diye iki kilo hıyar koydum ortaya tuzlayarak yemeye başladık. Partimizin galibiyetini kutlarken karşı kaldırımda siyah takım elbiseli iki kişi belirdi. Bizimkiler adamları farketmediler gülmeye devam ediyorlardı. Salatalıklarda "Adminler" yazdım. Karşımızda DH adminleri vardı. Bizi en savunmasız anımızda yakalamışlardı. Yanlarında behzat komiser ve van özel harekat ekibi de vardı. Artık hepimiz yiyeceğimiz sınırsız bandan kaçamayacağımızı anlamıştık. Aykut kocaman fanboi cebine 2 tane daha hıyar koydu ve yolun karşısına doğru yürüdü. Tam bu sırada dükkanın önüne siyah bir araba geldi. Bildiğin ups kargo arabası. İçinden ribas çıktı atlayın dedi. Hemen atladık arabaya bu sırada arkamızdan hala takip ediyorlar bizi. Dedik ribas noluyor nasıl buldun bizi. "Tercihler 2010 gibi geldi durum vahim her yerde sizi arıyorlar" dedi. Bu sırada şöfor deliemre34 saolsun izimizi kaybettirdi. Bizi üseyme binasına getirdi. Şimdi oradan yazıyorum. Sonuçlar hayırlı olsun hepiniz için. Mezunlar şimdiden ThreeFourFive veya Emergency yayınlarını çözsün. Ek olarak Palmiye kitabını çözmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manavmuhittin -- 6 Ağustos 2019; 19:27:50 >

• Moral olması için sağ baştan başlayalım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

Zor kurtulduk hocam

iki

sıfır

bir

sıfır
  • manavmuhittin kullanıcısına yanıt
    iki1000on biz ne vadireler atlattik bu ne ki?
    artik kazanmaktan sıkıldım bu forumda muhalefet eksikliği var umarim seneye boyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F059F8BEE -- 6 Ağustos 2019; 19:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

iki1000on biz ne vadireler atlattik bu ne ki?
    artik kazanmaktan sıkıldım bu forumda muhalefet eksikliği var umarim seneye boyle olmaz
    haklısınız hocam her daim sonuna kadar

TERCİHLER YÜZÜNDEN YAŞADIKLARIMIZ

• Tercihler açıklandı herkes tüydü bu ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iki

sıfır

bir

sıfır

• Emergency yayınları ahahahhahahaha TERCİHLER YÜZÜNDEN YAŞADIKLARIMIZ 

• vay be eski konular

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.