Şimdi Ara

Tercihler hakkında sizce bir YANLIŞLIK yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Meslek Lisesi çıkışlıyım(2010mezunu). Bolumum Bilişim Teknolojileri.. Okul ikincisiyim. Okul puanım eklentili olarak alan içi tercihlerimde 85 Puanım 330 sıralamam 8185

Neyse asıl konuya gelelim. Ben Lys'de girdim. Onun için ilk 20 tercihim MTOK'tu. Yanlış bir karar alıp böyle birşey yaptım ama ne yapalım yol gosternim de olmadı. Alta da 7 tane iki yıllık yazdım. Sonuç olarak yerleşemedim. Bu konuda fazla bilgim yok bunun için sizlere danışmak istedim de..

22. tercihim alaniçi Hacettepe Üni. Bilgisayar Programcılığı içeri ama ben Ankaralı değilim tercih sonrası yayınlanan klavuza göre min puanı da 153 ile oğrenci alınmış. Neyse içeriden öğrenci alıyor diye birşey demiyorum. YORUMSUZ. Peki 23. tercihim yine Hacettepe Üni. Bilgisayar programcılığı Dışarı ve puanı min 211 puanım bu bölümün neredeyse iki katı ve alaniçi olmasına rağmen ben neden bu bölüme yerleşemedim ki bunun 23.den sonra 4 tane daha bu sekilde bölüm var. 2'si de bilgisayar programcılığı Puanım iki katı ama yerleşemiyorum. Bana bunu biri açıklayabilir mi ? Yoksa kafayı yiyeceğim. Şimdiden teşekkürler.

• Siralaman ve yas faktorunu gozardi etme ....
  • benim basliga da bi goz at .d
    OSS SOK HATA. muhakkak mantikli bi aciklamasi vardir. merak ediyorum ne.
  • ARKADAŞ BIRKAÇ ARKADAŞ BU BÖLUMLER DIKEY GECISLE ALIYOR SEN SINAVA KAYIT OLURKEN DIKEY GECIS YAPACAIĞIM DEMEDIĞIN ICIN KAC PUAN ALIRSAN AL YERLEŞEMEZSIN DİYORLAR BU İŞİN ASLI NEDIR ?

BEN BÖYLE BİR SEYİN OLDUĞUNDAN DAHI HABERDAR DEĞİLİM. KAYDI DA BEN YAPMADIM. HOCAM YAPTIĞI ICIN BIR BILGIM YOK BOYLE BIRSEYIN OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLAYABILIRIM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gray_ -- 21 Ağustos 2011; 11:40:13 >
  • Arkadaşlar lütfen bir bilir kişi duruma el atabilir mi ? Kafayı yemek üzereyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.