Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Overtakes

kuzeniminde bu şekilde arkadaşlar ne dersiniz ?
     TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU]

Gelirse İzmir Anadolu gelir. Diğerleri cok zor. İzmir Anadolu için son günlere dogru sans dogabilir bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Gelirse İzmir Anadolu gelir. Diğerleri cok zor. İzmir Anadolu için son günlere dogru sans dogabilir bir ihtimal

teşekkürler dostum amcam kuzen ben gittik okula müdür geçen sene 60,65. yedeklere kadar indiğini bizimkininde %90 şansı olduğunu söylemişti kayıtlar sırasında ama bakalım en kötü boş kontenjan kalırsa okullar açıldıktan 15 gün sonra 20 gün sonra boş kalan kontenjanlara nakiller başlayacakmış.oralardan da bir şans olabilir diyorum ben

• https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1378511/08CA142D077341F8954C937228F3ECEE.jpg

beyler şansım nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtor -- 5 Eylül 2012; 20:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtor

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1378511/08CA142D077341F8954C937228F3ECEE.jpg

beyler şansım nedir sizce?

3 günde 4 yedek aldığına bakarsak pek kolay değil gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droww -- 5 Eylül 2012; 21:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler dostum amcam kuzen ben gittik okula müdür geçen sene 60,65. yedeklere kadar indiğini bizimkininde %90 şansı olduğunu söylemişti kayıtlar sırasında ama bakalım en kötü boş kontenjan kalırsa okullar açıldıktan 15 gün sonra 20 gün sonra boş kalan kontenjanlara nakiller başlayacakmış.oralardan da bir şans olabilir diyorum ben

İnşallah gelir.

• Abbas Güçlü'den anlatım bozuklugu. 200'leri bulur diyor yedekler hakkında. İnşallah yanılmaz

• quote:

Abbas Güçlü'den anlatım bozuklugu. 200'leri bulur diyor yedekler hakkında. İnşallah yanılmaz

/>

Kardeş oldu mu yedeklerden ne oldu senin durum ?

• geçen yazmıştım yine, şimdi bizim yiğeni kaydırmak için yedeklerden sonra başvurun dedi bi kardeşimiz burada. Yedekler bitmiş galiba nedir ne değildir son durum? Ona göre halledelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

geçen yazmıştım yine, şimdi bizim yiğeni kaydırmak için yedeklerden sonra başvurun dedi bi kardeşimiz burada. Yedekler bitmiş galiba nedir ne değildir son durum? Ona göre halledelim.

Hocam son gün 12 Eylül yedekler için.

Bu arada, bu gün kayıt yaptırmayanların kaydının düşmesi gerekmiyor muydu ? Hala aynı lise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispartakus

quote:

Abbas Güçlü'den anlatım bozuklugu. 200'leri bulur diyor yedekler hakkında. İnşallah yanılmaz

/>

Kardeş oldu mu yedeklerden ne oldu senin durum ?

48 bos kontenjan var. 38. yedeğim. Sıra gelecek gibi

• @RainAgainstTheMachine

Dostum sen bilirsin. Bugün ilk açıklanan sıradakilerin günlerinin bitmiş olması gerekmiyor muydu ? Ben öyle olunca sıra fırlar diye umuyordum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

@RainAgainstTheMachine

Dostum sen bilirsin. Bugün ilk açıklanan sıradakilerin günlerinin bitmiş olması gerekmiyor muydu ? Ben öyle olunca sıra fırlar diye umuyordum :D

Dediğin fırlama bu aksam olacak çünkü ilk günkilerin kayıt hakkı bugun saat 17.00'da bitiyor. Kayıt hakkı kazandıgın günden sonraki 3 gün içinde yazıyor kılavuzda. Dediğin fırlama tam da bu aksam olacak. Bilgilendireyim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RageAgainstTheMachine -- 6 Eylül 2012; 11:25:10 >
  • Oh oh teşekkürler :D
  • quote:

Oh oh teşekkürler :D

Kacıncı yedeksin? Ben 37. yedek 48 bos var
  • 20. sıradayım sanırım şu an ^^ 38 boş :D
  • quote:

20. sıradayım sanırım şu an ^^ 38 boş :D

Bu gidişle girecek gibiyiz
  • Benim de böyle şu an:
  • bizimde 8 boş 6.yedek bakalım gelecek gibi gözüküyor
  • quote:

bizimde 8 boş 6.yedek bakalım gelecek gibi gözüküyor

1 saat sonra ögreniriz hepimiz
  • E-okul'a giremeyen tek ben miyim?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.