Şimdi Ara

TERCİH YAPTIM AMA GİTMEK İSTEMİYORUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih yaptım ama şimdi düşünüyorum da o bölüme gitmek istemiyorum.Ne yazık ki yazdıklarımdan biri kesin tutuyor.Şimdi okuldan gelen puanımın yarısı kesilecek
    Ben seneye tekrar hazırlanmak istiyorum.Sizce kesilecek olan 25 puan çok etkiler mi beni seneye????

• ne olur sızce ne olur cevap yazınnn
  • tahminen 30-40 bin atar geriye.
  • O kadar geriye atar mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahvedetavla

O kadar geriye atar mı gerçekten?

Bu geri atma mevzusu yapacağınız ham sıralamaya da bağlı biraz, fakat gitmeyecekseniz boşuna puanınızı kırdırmayın bence. En azından gelmeyecek bölümleri yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

O kadar geriye atar mı gerçekten?

Bu geri atma mevzusu yapacağınız ham sıralamaya da bağlı biraz, fakat gitmeyecekseniz boşuna puanınızı kırdırmayın bence. En azından gelmeyecek bölümleri yazın.

Ya ben de dershaneler yok diye tercihlerin ilk günlerinde.Hemde yazdığım yer tutacak.Ama gitmekte istemiyorum
  • ya pardon tercih yaptım yazacaktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi seçim yapmak zorundayım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tercihler geri alınmıyor mu ya
  • quote:

Tercih yaptım ama şimdi düşünüyorum da o bölüme gitmek istemiyorum.Ne yazık ki yazdıklarımdan biri kesin tutuyor.Şimdi okuldan gelen puanımın yarısı kesilecek
    Ben seneye tekrar hazırlanmak istiyorum.Sizce kesilecek olan 25 puan çok etkiler mi beni seneye????

Tutan tercihini değiştirebilirsin gelmeyen yeri yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş aynı durumdaydım. Hocalarımada sordum. Değiştiriliyor silebiliyorsun ama 1 tercihin olmak zorunda onuda imkansız bişey yaz. Mesela ben ODTÜ makina yazdım sorun yok yani silebiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.