Şimdi Ara

Tercih Yaparken Deneme Özgürlüğünden FaydaLan :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene taban puanı yok diye nasıl tercih yapacağını kara kara düşünüyorsan,aklındaki bölüm için acaba nasıl diyorsan ve bu benzer her soruya cevap bulmak istiyorsan
    hangiuniversite.com ile tercih listesi oluşturuyosun,hangi bölüme gireceğini öğreniyosun.
    Hem de bütün bunları ücretsiz yapıyorsun:)

• İyi reklam.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Temmuz 2010; 21:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

İyi reklam.

Teşekkürler.

şimdi reklamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliefe

Bu sene taban puanı yok diye nasıl tercih yapacağını kara kara düşünüyorsan,aklındaki bölüm için acaba nasıl diyorsan ve bu benzer her soruya cevap bulmak istiyorsan
    hangiuniversite.com ile tercih listesi oluşturuyosun,hangi bölüme gireceğini öğreniyosun.
    Hem de bütün bunları ücretsiz yapıyorsun:)

nerde ücretsiz.paralı üyelik diyor.reklam yapacaksan doğruyu söyle 1950 türkiyesinde değiliz.adam paralı üyelik koymş bide ücretsiz diyor.arkdşlk sitelerindeki gibi.resmen gold üye ayarı cekmişler.eğitmi bile paraya fökmüşsünüz artık yuh.
  • para odemeyenler sadece tercih listesi olusturabiliyor ben girdim salak gibi 1 saat boyunca tercih listesi olusturdum ama 10tl vermezseniz baska hicbise olmuyo bence girmeyin hic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.