Şimdi Ara

Tercih sonuçları ne zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette net bir bilgi bulamadım,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam henüz bi tarih vermediler ama 29'unda tercihler bitecek 19'unda da kayıtlar başlayacak benim tahminim 10-12'si civarı açıklanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Hocam henüz bi tarih vermediler ama 29'unda tercihler bitecek 19'unda da kayıtlar başlayacak benim tahminim 10-12'si civarı açıklanır
    Anladım dostum, teşekkürler,

Umarım çok bekletmezler

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Tahminimce en çok bu kadar bekletebilirler hocam çünkü bildiğim kadarıyla bazı bölümlerde heyet raporu vs isteniyor daha geç açıklanırsa her öğrenci şıp diye alamaz zorluk çıkar, bir de bilet vs alıyor bazıları gitmek için, yani 1 hafta erken açıklarlar en geç diye düşünüyorum ama ösym bu

• hocam 19unda kayıtların başladığını nerden ulaştınız ben hiçbir şey bulamıyorum
    bence kurbandan sonra açıklarlar gibi 14 ağustos diye bekliyorum hayırlısı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaninoğlukemal -- 22 Temmuz 2019; 10:45:21 >
  • babaninoğlukemal B kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/p/B0FxkcEAEgK/ buyrun hocam ben bayramı hesaba katmamıştım olabilir
  • geçen sene kayıt ile sonuç arası 3 günmüş bu sene 16sında açıklanır diye bekliyorum inş erken olur geç olmaz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babaninoğlukemal B kullanıcısına yanıt
    Çok da azmış ya, bu sağlıkta heyet raporu vs. istenmiyor muydu tıp ve dişte? 3 günde nasıl alıp kayıt yaptırcaz ki

• Her fakülte istemiyor, istese bile bu 3 gün süren bir şey değil bunlar ufak tefek mevzular :/

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıra falan olmuyor mu pek bi bilgim yok da

• Hocam hangi fakülteye yerleşmen olası, bilgilendirme maddelerine bak bi heyet raporu istiyor mu? O raporu sonradan bile versen olduğu yerler var. Kazandıktan sonra canını bu tarz şeylerle sıkma.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 3. sene ya diken üstündeyim Bi bakayım koşullara

• ağrı ya da erzincan istiyordu mesela ama hepsi değil ösym klavuzunda yazıyor

• gecen sefer 16 gunde acıklamıslar yanı 10 agustos gıbı beklıyorum
  • bence bayramdan sonra açıklanır
  • Tercih sonuçlarını bekletmenin ne anlamı var? Cidden bilmediğimden soruyorum.
    Sınav açıklanmasını tamam anladık da bunda fiziksel bir işlem bile yok. Neden bekletiliyor? Defalarca kez kontrol filan mı ediyorlar?
  • dusuncelı D kullanıcısına yanıt
    Geçen sene eylüle kalıyordu o yüzden mecburen açıkladılar. Bu sene 15-16 Ağustos gibi açıklanır bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.