Şimdi Ara

Tercih pismanlik yardım lütfen psikolojim bozuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tercihini yaparken 3.seneye niçin kaldığını hatırlasaydın keşke ne diyeyim allah akıl fikir versin milletin sözüyle hayatının en önemli kararlarından birini belirlemek ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adair40

Çevreden dolayi hukuk yazdım gelcek büyük ihtimalle aklım pdr de kaldı tercih süresi de doldu siralama 23 bin seneye sınava mi girmem gerekiyor böyle bir şeyi göze alamam 3.senem zaten lütfen yardım kafayı yicem ilaclarla ayaktayim her ne kadar tercihin iyi deseler de korku başladı bende malum hukuk zor pdr ye geçemez miyim sınava girmeden bi anlık hataydi çevreden yardım Allah rızası için

Dostum canını hiç sıkma arkadaşlar burda biraz bilgi kirliliği yapmış merkezi yatay geçişi araştırdım,açıklamaya çalışayım sana senin durumunu baz alarak.
    Güzel kardeşim Hukuk gelirse gidiceksin onun bi çaresi yok,kaydını yaptır hazırlık okumak istiyorum de.Merkezi yatay geçiş güz dönemi(eylül) ve bahar dönemi(ocak-şubat) yapılabiliyo.Güz döneminde her okul kontenjanın %30'u kadar yer açmak zorunda fakat sen yeni kayıt olacağın için bu eylül'de başvuru yapamayacaksın.Bahar dönemi ise sanırım okulun inisiyatifine kalmış bir durum isterse açar isterse açmaz kontenjan.Facebook'ta bununla ilgili duyuruları takip eden bir sayfa var,bak istersen.
    Merkezi yatay geçişte aranan tek şart ise gitmek istediğin yere taban puanının yetmesi eğer fazla başvuru olursa sıralamayla alıcaklar çünkü.
    Yani bahar dönemi eğer açılırsa ve geçiş yapmak istersen okulun sitesini takip et git başvur,puanın yetiyosa zaten %70-80 geçersin.
    Not ortalamasının 4 üzerinden 3 olması şartı merkezi geçişte yok.Ama hazırlığı da salma hem dil öğrenirsin hem de sene kaybetmezsin.
    Başarılar sorun olursa cevaplarım pm'den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pdr seçip hukuk yazmadigi için pişman olan da var bence bize okulda ilgi ve yetenegimiz göre alan dersi verilmediginden mi kaynaklanıyor keşke 10 yıl sonraki her ikisinde de gorebilsem

• Yav kardesim bırak gelsin hukuk alisirsin merak etme en buyuk derdin bu olsun millete bi hukuk okuyorum dedinmi tamamdir zaten :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.