Şimdi Ara

Tercih listesi acil fikir desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Sayısal 59 bin sıralamam var. 73k lık bilgisayar mühendisliği gelme olasılığı kaçtır sizce? Bilgisayar mühendisliğinde yükselen sıralama 14k lık oynama yapar mı üst sıralamalarda ? Yardımcı olur musunuz

• Sanmam o kadar oynayacağını hocam hangi üniversite daha detaylı bakıp tahminde bulunayım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • donaldvladimir kullanıcısına yanıt
    Çanakkale 18 mart üniversitesi hocam. Aslında birinci tercihim kocaeli ikinci öğretimdi o 64900 küsürle kapatmış ondan pek bi ümidim yok. Sakarya ikinci öğretim ve çanakkale 18 mart üniversitesini bekliyorum. Sakarya 71 bin diğeri de 73 binde kapamış

• Tercih listesi acil fikir desteği
    Hocam 2018-2019 aralığı için 10 kişilik kontenjan artışına rağmen 8k ileri gitmiş. 91kden 83k olmuş
    2019-2020 aralığında 5 kişilik kontenjan artışıyla, yuvarlarsak 10k ileri gitmiş.83kden 73k olmuş
    2020-2021 aralığında toplamda 11 kişilik kontenjan artışı var.
    Geçen yıllara bakarsak kontenjan artışında bile ileri gitmiş ama üst sıralara çıktıkça ileri çekme genelde azalır. 59 bin sıralamanız var. Benim tahminim bu yıl bu üniversite tam 62k kapatır. Oran vermek gerekirse de %70 olur %30 olmaz diyorum. Teşekkür ederim. Umarım istediğiniz üniversiteye zınk diye girersiniz.

• donaldvladimir kullanıcısına yanıt
    Zamanınızı ayırıp fikir verdiğiniz için ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

• Bu arada işsiz falan demeyin a*, kendi listemi halen yapamadım şu an bakmakta istemiyorum o yüzden insanlara yardım edip mutlu oluyorum.

• LordG L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.