Bildirim
Tercih listem mf4 - 30086 - tahminler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Tercih listem mf4 - 30086 - tahminler
(En Son Oy Tarihi: 6.1.2015)
Giriş
-
Up -
Sadece oy vermeyin yorum da yapın lütfen yıldız şansım yok mu -
Bu kadar mı yani sadece 6 oy mu -
daha da doldur nolacagi belli olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
daha da doldur nolacagi belli olmaz
istanbul gelmesse yıkarım ösymyi -
hadi -
30bin ile 22binlik yerin hayalini mi kuruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Windforce-
30bin ile 22binlik yerin hayalini mi kuruyorsun
yazınca para istemiyorlar kanka bende yazdım -
-
memo ya gazi gelirse :D üzülürsen yazma ona göre ist ege gelmez filan ist gelir ama büyük ihtimal
dipnot:boun nerde olum ekle basa -
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
memo ya gazi gelirse :D üzülürsen yazma ona göre ist ege gelmez filan ist gelir ama büyük ihtimal
dipnot:boun nerde olum ekle basa
bo*unu çıkarmayalım -
hayda bire -
bence istanbul üniversitesini çıkar ne eğitim olarak nede ulaşım olanakları olarak iyi değil gaziyi yazmak konusunda da biraz düşür derim egeyi istanbulun önüne yazabilirsin bence -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpçıeleman
bence istanbul üniversitesini çıkar ne eğitim olarak nede ulaşım olanakları olarak iyi değil gaziyi yazmak konusunda da biraz düşür derim egeyi istanbulun önüne yazabilirsin bence
yok hocam ya egeye para yetmez kykda çıkmassa ailem zor durumda kalır bir ton borç var zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: imehmet89
quote:
bence istanbul üniversitesini çıkar ne eğitim olarak nede ulaşım olanakları olarak iyi değil gaziyi yazmak konusunda da biraz düşür derim egeyi istanbulun önüne yazabilirsin bence
yok hocam ya egeye para yetmez kykda çıkmassa ailem zor durumda kalır bir ton borç var zaten
istanbulda yaşıyorsan sorun yok eğer dışarıdan gideceksen ege daha makul bence hemen hemen aynı parayı harcarsın hatta izmirde ulaşıma daha az para verirsin ve alacağın eğitim istanbul üniversitesinden iyi olucaktır yinede sen bilirsin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: imehmet89
quote:
yok hocam ya egeye para yetmez kykda çıkmassa ailem zor durumda kalır bir ton borç var zaten
istanbulda yaşıyorsan sorun yok eğer dışarıdan gideceksen ege daha makul bence hemen hemen aynı parayı harcarsın hatta izmirde ulaşıma daha az para verirsin ve alacağın eğitim istanbul üniversitesinden iyi olucaktır yinede sen bilirsin
haklısın da işte kyk çıkmassa yurtlar 650 liradan başlıyor
-
ooooooo 46 olmuş -
Ege diyenleri anlarım da gazi nedir -
En azından hedefin belli tebrik ederim
Son 3tercihinden biri gelir gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kayıt sildirmeden başka üniversiteye kayıt yaptırılır mı
- konum zaman grafiğinin alanı neyi verir
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- meslek lisesi pişmanlık
- tıp kazanmak zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X